Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korrg Pa 900 izlenimlerim !!!!!Öncelikle şunu belirmeliyim ki ben çok çok profesyonel bir müzisyen değilim. Konuyu açarken meselenin kıyaslamalara geleceğini düşünmemiştim. Benim asıl amacım Firmalar tarafından söğüşlenmekten yavaş yavaş kurtulmak için bir öneriydi sadece. Ben müzikle para kazanan biri değilim ama emeğin karşılığını , ekmeğin nasıl kazanıldığını çok iyi bilen biriyim. pa 600 ilk çıktığında alanlardanım. elimde sadece 1 ay kaldı ve sattım. satma sebebim tuşesinin çok iç açıcı olmayışı ve bu konuda muzdarip bir çok pa 600 kullanıcı arkadaşmızın olduğunuda iyi biliyorum. ha soundların kalitesi işlenişe ve kişinin zevkine göre değişir. pa 900 de aynı şekilde . bunu bütün aletler için söyleyebiliriz. yorum yazan arkadaşların hepsinin kendisine göre haklı sebepleri var. hepsine saygı duyuyorum. ama bu hepimizin ortak sorunudur ve bunu sadece biz birlikte protesto ederek başarbiliriz. asıl amacım marka ve modelleri kıyaslamak değil istediğimiz kraterlerde ve kesemize uygun aletlerin yapılmasını sağlayabilmek . isteklerimizi ve şikayetlerimizi tam yerine toplu şekilde iletebilmek. bunuda sadece birlik ve beraberlikle birbirimizi tartaklamadan aynı hedefe ulaşacağımız düşüncesi ile yapabiliriz. saygılarımla...
Cevap: Korrg Pa 900 izlenimlerim !!!!!
Öncelikle şunu belirmeliyim ki ben çok çok profesyonel bir müzisyen değilim. Konuyu açarken meselenin kıyaslamalara geleceğini düşünmemiştim. Benim asıl amacım Firmalar tarafından söğüşlenmekten yavaş yavaş kurtulmak için bir öneriydi sadece. Ben müzikle para kazanan biri değilim ama emeğin karşılığını , ekmeğin nasıl kazanıldığını çok iyi bilen biriyim. pa 600 ilk çıktığında alanlardanım. elimde sadece 1 ay kaldı ve sattım. satma sebebim tuşesinin çok iç açıcı olmayışı ve bu konuda muzdarip bir çok pa 600 kullanıcı arkadaşmızın olduğunuda iyi biliyorum. ha soundların kalitesi işlenişe ve kişinin zevkine göre değişir. pa 900 de aynı şekilde . bunu bütün aletler için söyleyebiliriz. yorum yazan arkadaşların hepsinin kendisine göre haklı sebepleri var. hepsine saygı duyuyorum. ama bu hepimizin ortak sorunudur ve bunu sadece biz birlikte protesto ederek başarbiliriz. asıl amacım marka ve modelleri kıyaslamak değil istediğimiz kraterlerde ve kesemize uygun aletlerin yapılmasını sağlayabilmek . isteklerimizi ve şikayetlerimizi tam yerine toplu şekilde iletebilmek. bunuda sadece birlik ve beraberlikle birbirimizi tartaklamadan aynı hedefe ulaşacağımız düşüncesi ile yapabiliriz. saygılarımla...