Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korgpa 80 acil yardım flaş kartsayın sazgurubu teşekkür ederim çok sağolasın pa 80 de yeni sayılırım ildef a orgumun setini değiştrmek isted,im elime yüzüme bulaştrdım hocam şimdi şöyle bana gelen kartla beraber disketi org zafer pa 80 set diye görüyor ama lood yapınca yüklemiyor no disk formating diye böyle bişey yazıyor farlıklı seti disket yüklüyo bana gelen disketi yüklemiyor hocam flaşgirişli leptop var mc programını kurmayı bilmiyorum hocam saygılarımla iyi varsınız
Cevap: Korgpa 80 acil yardım flaş kart
sayın sazgurubu teşekkür ederim çok sağolasın pa 80 de yeni sayılırım ildef a orgumun setini değiştrmek isted,im elime yüzüme bulaştrdım hocam şimdi şöyle bana gelen kartla beraber disketi org zafer pa 80 set diye görüyor ama lood yapınca yüklemiyor no disk formating diye böyle bişey yazıyor farlıklı seti disket yüklüyo bana gelen disketi yüklemiyor hocam flaşgirişli leptop var mc programını kurmayı bilmiyorum hocam saygılarımla iyi varsınız