Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg soruAbilerim cevaplarınız için teşekürler. Ben pa3x oda olmazsa en kötü ihtimal 2x almayı düşünüyorum zaten. Feraza abicim korgun ritim konusunda ketrondan daha iyi olduğunu biliyorum ses konusuna gelince tabi o herkezin kendi düşüncesidir. Sonuçta renkler zevkler tartışılmaz. Ben sadece birazda sağdan soldan duyduklarımdan konuşuyorum. Her neyse. Ama her ikinizinde söylemiş oldukları hoşuma gitti. Yalnız dediğim gibi tek korkum şu, hiç korg kullanmamış biri olarak bir anda pa3x e geçmek biraz beni korkutuyor. Ama olsun. Bazen riskleri göze almak gerekir. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Bir xd9 cu olarak 3x i dört gözle bekliyorum.
Cevap: Korg soru
Abilerim cevaplarınız için teşekürler. Ben pa3x oda olmazsa en kötü ihtimal 2x almayı düşünüyorum zaten. Feraza abicim korgun ritim konusunda ketrondan daha iyi olduğunu biliyorum ses konusuna gelince tabi o herkezin kendi düşüncesidir. Sonuçta renkler zevkler tartışılmaz. Ben sadece birazda sağdan soldan duyduklarımdan konuşuyorum. Her neyse. Ama her ikinizinde söylemiş oldukları hoşuma gitti. Yalnız dediğim gibi tek korkum şu, hiç korg kullanmamış biri olarak bir anda pa3x e geçmek biraz beni korkutuyor. Ama olsun. Bazen riskleri göze almak gerekir. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Bir xd9 cu olarak 3x i dört gözle bekliyorum.