korg pa900

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 2K

hasan74

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pa600Qt-pa500 -pa55- pa80
arkadaşlar bildiğiniz gibi pa900 de alet açıldıktan birmuddet sonra donma oluyordu artık olmuyor sadece auto power devre dışı olması lazım birdaha böle bir sorun olmuyor saygılar

Cevap: korg pa900

Tanıtım CD sini izlememisin galiba orada bu olaydan bahsediyor. 2 saat süreyle orga hiç dokunmazsan dediğin olay olur. Auto Pover seçmediğiğin zaman orga hiç dokunma yıllarca açık kalabilir. Saygılarımla

Tanıtım CD sini izlememisin galiba orada bu olaydan bahsediyor. 2 saat süreyle orga hiç dokunmazsan dediğin olay olur. Auto Pover seçmediğiğin zaman orga hiç dokunma yıllarca açık kalabilir. Saygılarımla

sen olayı anlamadın arkadaşım pa900 alet çalışırken açıldıktan birmüddet sonra ekranda donma oluyor işlem yapmıyor fakat exıta basınca düzeliyor ama bu olay auto power kapalı iken yapmıyor onu demek istedim aletin 2 saat sonra kapanması ondan bahsetmedim saygılar

kusura kalma kardeş ben yanlış anladım bahsettiğin sorun benim alette hiç olmadı. Saygı ve sevgilerimle... (vede auto power devrede)

kusura kalma kardeş ben yanlış anladım bahsettiğin sorun benim alette hiç olmadı. Saygı ve sevgilerimle... (vede auto power devrede)

sorun değil yanlız googleye yazarsan pa900 donma sorunu diye bir çok kişide aynı sorunu görebilirsin şans demekki seninkinde yok yanlız dün akşam açtım yine auto power açık durumda dünden bugüne yapmadı donma olayını herhalde motor açıldı 1500 km yaptı :)