Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
yenı teknolojı sonucta ve cıhazı tanıyanladan gelen yorumlar ozellık bakımından baya bı artılarının oldugunu soyledı ...gorusler gorecelı tabıkı .aslında en ıyısı her kullanıcının beklentılerı bırebır ortusmedıgı ıcın yorumlar burada tezatlıga neden olabılır .ben kendı acımdan 700 yerıne 3x kullanmayı tercıh ederım .aradakı saund farkı ne derecededır deneyım sahıbı degılım ama saund farkı nekadar fazla olursaolsun davetlıler ıcın bellı bır sure sonra sound gurultuye donusuyor ..3x ı secme sebebıme gelınce .cıhazı kullanırken cıhazın bana vermıs oldugu albenı 700 e gore asırı derecede onde ...tus dokusu ve tusun tuse olarak aldaldırılan tatlı sertlıgı benım daha ıyı reflex sergılememe neden oluyor (.yamahanın dızayn ettıgı bu tuseyle i30 ıle tanıstım .ve keşke diyorum sample alan ve legato ozellıgı olan bır cıhaz olsaydı ben suan 800 yerıne halen i 30 kullanıyor olurdum ).gelelım .dıger swıtchlerın dızaynı ve renk uyumu daha bır hevesle kullanmamısaglıyor ..peugeot 308 ıle seat leon arası bı kıyaslama vıdeosu vardı onun gıbı ..aslında aralarında ah vah bır fark yoktur ama kullanıcıların cıhazdan beklentılerı arasında baya bı fark oluyor ..muzıkle kalın