KORG PA800de EN İYİ SET

piyanist0606

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800-korg pa3x-yamaha tyros2
korgçu arkadaşlar.daha yeni bi pa800 aldım..sizlerin önerdiği en iyi set hangisi.ritim yönünden ve ses efekt yönünden en zengini.

Cevap: KORG PA800de EN İYİ SET

Hayirli Ugurlu Olsuz Gule Gule Kullan Bol kazanclar.

Raporsuza sor hangi set iyi diye devamli set degistirme bir sette kal

o seti uretmeye bak yani kendi zevkine gore yavas yavas zenginlestir.

her kafadan bir sey cikar simdi onu bunu yukleyeyim derken yorulsun.

sitemizi ,iyi okumuyorsun incelemiyorun galiba herkes göktug set diyor kardeşim

nejant levent hocam teşekkürler allahım inşallah yüzümüzü güldürür bu alette.yamaha kullanıcıydım ben.yıllardır yamaha kullanıyodum.bakalım bi değişiklik yaptık.bende sizin gibi düşünüyorum.her geçengün güzel setlerde çıksada en öndemlisi adam akıllı bi set yükleyip onun üzerinde alışmak en doğrusu. temennileriniz iççin teşekkürler.

ferit hocam.ben hayatımda ilk defa korg alıyom.1 hafta gibi bir süredir baya bir yol katettim korg hakkında.ama ne olursa olsun yeniyim.ve siteyede pek girmeye zamanım olmuyor hocam.korg pa800 kullanıları bütüns etleri deneyip kullanmışlardır diye sordum.göktuğ setide bilmiyom ama bakalım bi yükleyip kullanarız hocam.bilgileriniz için teşekkürler.

taylan set besbur v4 set ve göktuğ set üçünü de ısrarla tavsiye ediorum

peki bu Üc setin karisimi varmi?

herkesin kendi kafasına göre düzenlediği set güzeldir...bana göre en iyi set kendi setimdir...

ah be arkadaşım pa 800 ün setlerini köşedeki bakkalda bile bulabilirsin gıldır kıyamet :D sen günde en az 3 set yükletip silmezsen ne olayım yükle yükle sil sil bitmez u setler pa 800 ün kendi beş para etmez ama nevalesi garnetürü soğuk mezesi ara sıcağı yanarlı meyvası bol sabaha karşı işkembe çorbası bile bulursun pa 800 için :D

ah be arkadaşım pa 800 ün setlerini köşedeki bakkalda bile bulabilirsin gıldır kıyamet :D sen günde en az 3 set yükletip silmezsen ne olayım yükle yükle sil sil bitmez u setler pa 800 ün kendi beş para etmez ama nevalesi garnetürü soğuk mezesi ara sıcağı yanarlı meyvası bol sabaha karşı işkembe çorbası bile bulursun pa 800 için :D

Lütfen binlerce insanın kullandığı bir klavyeye "beş para etmez" şeklinde cümleler kurmayalım. Akıllı insan elindeki aletin kıymetini bilir setini işler işine bakar! Gerisi boş laftan ibarettir....