Korg pa800 V2 64 MB

ahmetay29

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Korg pa800 64 mb 3000.tl

Aletin tek sorunu taşıma esnasında kasanın sağ alt köşesinde ufak bir kırık oluştu ve usb tarafında da ufak bi çatlak var kasa haricinde hiçbir sorunu yoktur. Düğüncü değilim sadece birkaç defa kafe programında kullanıldı, genelde evde piyano çalışma amaçlı kullanıldı. Resimlerde de kırık bölgeyi görebilirsiniz.
Yanında kılıf ve herhangi bir aksesuar verilmeyecektir. İstanbul içi elden teslim tercihimdir.

Fiyat: 3000 TL

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    190.4 KB · Görünümler: 357
  • 4.jpg
    4.jpg
    203.9 KB · Görünümler: 308
  • 3.jpg
    3.jpg
    200.9 KB · Görünümler: 431
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg pa800 V2 64 MB

hocam üstteki çatlağıda görseydik iyi olurdu. bide sizden ricam dürüstçe cevaplarsanız : taşıma esnasında oluşan bu kırık içerde bir deformasyon yaptımı? yani aletin sisteminde ekranında yada anakartında klavye kartında falan herhangi bir sorun yarattımı? misal ben bu ilanla ilgilendim açıkçası fiyat çok makul geldi ama aleti alıpta sahnede mal gibi kalmakta var.

Merhaba resimleri ekledim. Aletin teknik olarak ekran, switch, anakart, tuş, pitch bender, hoparlör vs. hiç bir sorunu yoktur. Sadece kozmetik olarak o da üst kısım dikkat edilmedikçe belli olmuyo diğer kırıkta zaten altta kaldığı için göze batmıyo. Sahnede hiçbir sorunla karşılaşmayacağınızdan emin olabilirsiniz.

İlan günceldir...