korg pa800,pa500 varyasyon kopyalama nasıl oluyor?

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 3K

kuscy

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
arkadaşlar bir ritimin 2 varyasyonunu çok beğendim ve bunu kendim çoğunlukla kullandığım başka bir ritmin 3. varyasyonuna atmak istiyorum ama nasıl yapılıyor yardımlar için şimdiden teşekkürler minnettar kalırım bilen varsa söyleyebilirmi acaba

Cevap: korg pa800,pa500 varyasyon kopyalama nasıl oluyor?

cevabı RaPoRSuZ hocam vermişti bunun. onun söylediği gibi yazayım sana, ama ben denemedim, sen dene bakalım belki olur...

record-edit current style seç...
ritm yazma sayfası geldi...
Şimdi menüye bas sonra ekrana seçenekler gelecek --style edit-- de ondan sonra ekranda bölümler gelecek ekranın alt tarafında quantize-delet-copy-cut falan filan...
senin bölümün --copy from style-- buraya gir gerisini yaparsın önce ritmi seçiyosun ordan zaten görürsün sonra aşağıda iki bölüm var solda bu seçtiğin ritmin hangi varvasyonunu ve hangi kanalını almak istiyosan seç...
Örneğin misket1 ritminin var3 durum veya percusyn ını seçtin...eğer all dersen var3ün tüm kanallarını kopyalar...
şimdi sağ bölüme diyosun misket2 ritmi zaten seçili bu ritmin hangi varvasyonuna almak istiyosan seçersin sonra execute diyosun alt tarafta en sonunda yaptığın işi kaydetmek için ekranın sağ köşesindeki oka gir write style de...

Kolay gelsin...

tsklerr arkadaşş

bilgi ve paylaşım için teşekkür ederim