korg pa800 ERHAN 79 RUSE SET

casio ctk3000

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa55
seliam piyanist arkadaslar korg pa800 kulanicilar ben kendime bir set duzenliyom ve tamamini tam daha getiremedim cunkun iki ise gitmek zor olur sabah erken cikiyom aksamlari gec toplaniyom ve zamanim yok ve zaten seti duzenleme dk-problemdir size seti paylasacam ve yardimci olursaniz seti tamamlamaya co yurekten sevinirim simdiden cok tesekurler:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: korg pa800 ERHAN 79 RUSE SET

abisi teşekkür ederiz ama keşke seti bitirdiktn snra konu açsaydın :)

arkadaslar seti neden ukleyemiyorum buraya rar olarak

Dosya Yükle - Dosya Upload

bu siteye yükle .rar olan dosyayı ve çıkan linki bizle paylaş...

İndir ERHAN RUSE SET rar
evet iste set karisiktir turkce, bulgarca istedigin epsi burada ama tam tamamlayamadim sizden o uzden yardim isterim mumkunse eger tesekkurler

Moderatör tarafında düzenlendi:

seliam piyanist arkadaslar korg pa800 kulanicilar ben kendime bir set duzenliyom ve tamamini tam daha getiremedim cunkun iki ise gitmek zor olur sabah erken cikiyom aksamlari gec toplaniyom ve zamanim yok ve zaten seti duzenleme dk-problemdir size seti paylasacam ve yardimci olursaniz seti tamamlamaya co yurekten sevinirim simdiden cok tesekurler:)

abisi teşekkür ederiz ama keşke seti bitirdiktn snra konu açsaydın :)

Seti bitirmeye yardımcı olursanız demişşin ama, ne gibi bir yardım istiyorsun onuda söylememişin ki..??
Keşke Kadr hocamın dediği gibi; gerçekten seti bitirip öyle, yada eksiklerin neyse onları falan sorsaymışın..??

sete biraz duzen liazim bazi rhytamlarda drum kitlerde perkiusonlarda acc 2,3 bunun gibi seyler yerlerini bulmak yani bilmem anlata bildimmi pek cok is yok ama bana is uzerinden pek zamanim yok tamamlamaya

bu sette birsey yok daha dogrusu set degil bu bosuna yukleyip zaman harcamayın pa50 den bile kotu olur orgunuz

set orgumdadi orginal ritimleri silip kendi isime yarar ritimleri ukledim banka 1-den 17-yekadar bazilari benim pa55 bazilari pa500 orglarimdan o uzden yardim istemistim sizlerden bankalarda olan ritimleri sette olan dk-larlan uygulamak evde bos olan zaman gecirmesine arayan arkadas varsa yada hangi sette varsa bu ritimler o seti bana tavsie edinis tesekkurler