Korg pa800 drum kıt

piyanist-74

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800
Slm arkadaşlar. Ben pa800 orguma pa80 kartından drum kıt atmak istıyorum ama ne yaptıysam basaramadım.pa80 kartı pa80 card converter ıle pa800 e uyumlu hale cevırdım. Org rıtmlerı seslerı okuyor. Ama içinden drum kıt veya ses alıp baska bır sete yukledıgımde okumuyor. Ram de bos yer var. Yardımlarınızı beklıyorum

Cevap: Korg pa800 drum kıt

yokmu bılen arkadaşlar o kadar kışı bakmış

çevirdiğin kartı pa 800 e yükle
ondan sonra orgun üzerinde yüklemiş olduğun seti tekrar usb ye save le o savelediğin setten saund bölümünden istediğini seç kendi setine at bu kadar
umarım anlaşılmıştır

bılgın ıcın teşekkur ederım.ama anlattıgın sekılde denedım olmadı.ne yaptıysam drum kıtı yukleyemıyorum. sadece ısmı yuklenıyo.acil yardımlarınızı beklıyorum.

yokmu arkadaşlar yardım edecek kımse yokmu.

pa80 den cevirme kartlarının durum kitlerini otomatik pa800e atmaz malesef yapman greken işlem once pa80ndeki kartı tektek sırasııyla save yapacaksın sonra 800e yukluyeceksin malesef

ustad sırasıyla save yapacaksın demıssın. yanı cevırdıgım kartı pa800 e yukleyıp butun samplelerı ( mesela 630 sample) tek tek usb ye export yapıp sonra ramı bosaltıp export yaptıgım samplelerı sırasıyla yukleyıp wrıte yapmam mı gerekıyor. dogrumu anladım acaba

teşekkürler

işte görün sitedeki yardımlaşmayı !!!

yok mus topragam...eyer bana donersen sevinirim
artik msn ye de girmiyosun..ben romanya dan neco.