KORG PA800 (aranıyor)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
satmak isteyen arkadaşlara duyrulur,
mp3 256 gibi özelliklerde olabilir,pa800 64 ramde olabilir,ilk önceliğimiz haşat olmaması çok temiz olmasıdır,herhangi bir sorunu olmamalıdır,
gerekli görüşmeyi detaylarıyla birlikte telefonda yaparız,kargo kesinlikle düşünmüyoruz,yakın çevremizden olursa gidip bizzat deneyerek almak tercihimizdir,herkese hayırlı işler sağlıklı huzurlu bol kazançlar
irtibat ---0543 519 22 72

Cevap: KORG PA800 (aranıyor)

İnsallah bulursun temiz bir pa800 zafer kardes pa800 lerde sivis problemi cok kim ne derse desin dogru durust basmıyor en cok kontrol edilecek yeri o bence

İnsallah bulursun temiz bir pa800 zafer kardes pa800 lerde sivis problemi cok kim ne derse desin dogru durust basmıyor en cok kontrol edilecek yeri o bence

evet abi bakımsız olan pa800 ler çok piyasada adam habire kullanıyo bakım yapmadan,cihazı alalı 3 sene olmuş bir kere bakım yaptırmamış sonra aniden tuş basmayıncada siteye konu açar 800 elimde kaldı diye :)
cihazda bakım önemli özellikle çok kullanmaktan swiçler fazla yıpranıyo swiçlerin bakımı dediğiniz gibi çok önemli,inşallah temiz pa800 bulmaya çalışıyorum bakalım,:)

Satılık korg pa800 v2 64ram soft keys ıle bırlıkte verılecektır.
Fiyat 3600tl edirne ve cevresındekı arkadslar gelıp gorebılır
tel 05428490297 dincer

Selam 2012-01 inci ayında megamüzikten aldığım pa800 evden dışarı birkere bile çıkmadı evde amatör olarak kendim çalıyorum. Garantisi halen devam etmektedir. İlgilenirseniz size çok yakınım. Sorunuz olursa pm atabilirsiniz.

Selam 2012-01 inci ayında megamüzikten aldığım pa800 evden dışarı birkere bile çıkmadı evde amatör olarak kendim çalıyorum. Garantisi halen devam etmektedir. İlgilenirseniz size çok yakınım. Sorunuz olursa pm atabilirsiniz.

pm attım çağrı bırak arayım sizi görüşelim

ilan günceldir

Abicim ayrı ayrı iki arkadaşımda var..
64 Mb Ram + Mp3 Board.. 4.500 TL..
256 Mb Ram + Mp3 Board + Harddisk (Dahili USB).. 5.000 TL..

İki alet de tertemiz.. İkisinde de gözüm var fakat bizim durumlar kurtarmıyor..
İnşallah ilerleyen zamanlarda aynı temizlikte bulup alabilirim..
İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz ya da arayabilirsiniz.. 0545 897 22 68 / Samsun

ilan günceldir

ilan günceldir,halen pa800 aranıyor,
yakın yerler tercihimdir aciliyeti yoktur