Korg pa80 yeni set

Cevap: Korg pa80 yeni set

epeyce uğraştım.. drumkıt yeniden düzenlendi sesler yeniden düzenlendi ritimler yeniden düzenlendi....
umarım beğenirsiniz

teşekkürler arkadaşım sağol.saygılar...

verilen set virüslü.user01.pcg,user02.pcg,userdk.pcg olması lazımken,user 08.pcg ye kadar sayı artmış.setin proğram kısmından bahsediyorum.kullanmadan önce fazlalık olanları silin.saygılar...anladığım kadarı ile backup yazan klasör style dusyalarını,backup kart yazan klasörde bulunan simgelerde karta atılacak sesler.backup05 i anlamadım,drawbars,multismp yazan klasörler var.kartı yapan arkadaş bunları aydınlatırsa bilgi sahibi oluruz.teşekkürler..saygılar..

verilen set virüslü.user01.pcg,user02.pcg,userdk.pcg olması lazımken,user 08.pcg ye kadar sayı artmış.setin proğram kısmından bahsediyorum.kullanmadan önce fazlalık olanları silin.saygılar...anladığım kadarı ile backup yazan klasör style dusyalarını,backup kart yazan klasörde bulunan simgelerde karta atılacak sesler.backup05 i anlamadım,drawbars,multismp yazan klasörler var.kartı yapan arkadaş bunları aydınlatırsa bilgi sahibi oluruz.teşekkürler..saygılar..

Evet hocam cevap bekliyoruz sabırla.. Ellerin dert görmesin ama açıklama yaparsan çok hayır dua alırsın ;) Bu set hangi KARTTA çalışır acaba ???

BACKUP sırayla yüklerken zaten 5 nciyi isteyecek....taktıktan sonra hatalı diyecek. hata mesajına exıt deyip çıkın.
user02 den sonra devam etmesinin sebebi, fabrika ritimlerinin yerine introlu ritimlerin yüklü olması, ben tüm çalışmamı org üstünde yaptım ve backup yapıp buraya koydum...,
ilko levo kartın üzerine biçok kartdan ritim ve ses ekledim..
güle güle kullanın..

hjkjhgfrtyjkmnhbgdsgfnhjmenbsnbnn

Sayın !!!!dinçergünden!!!! Arkadaşımız aramıza hosgeldin ama bu tavrını yakıstıramadım Eger olay benim algıladıgım gibiyse Çunki bu cevabı sadece yorum olsun felan diye yazmıssın gibi geldi ......:)

teşekkürler kardeşim

teşekürler