Korg pa80 (vokal kart) ne demek ve ne işe yarar...?

cansinan_24

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 80 + KORG İS 40
Arkadaşlar ilanlari kurcalarken bir ilan dikkatimi çekti vokal kart özelliği varmiş korg pa80 de ayrica 16 lik flaş karti mevcuttur şeklinde ilan yazmişda anlayamadim ne oluyor vokal kart...fikri olan varsa paylaşirsa sevinirim saygilarimla...cansinan_24

Cevap: Korg pa80 (vokal kart) ne demek ve ne işe yarar...?

sinan -24 arkadasım vokal kart senın sesının org içinden ayarlayıp dık sesı ve pes sesı alman için işe yararsen mi okurken şarkıyı vokadıra basınca alt ses veya dık ses sana eşlik eder.

yada daha kısasını söyleyeyim senin sesinin bi pesinden bi de dikinden seninle vokal yapıyor 3 lü 5 li 7 li okuma şekilleri örneğin sesin sağlamsa mfö yü yanında hissettirir

Benim bildiğim kadarıyla, PA80'in arkasındaki boş slota takılan ekstra bir efekt kartı o. Monte edildikten sonra, menülerden ayar yapıp, ister mikrofon girip eko+reverb verebilirsiniz, ister elektro saz girip lesli efekti verebilirsiniz, ister elektro gitar girip distorsiyon efektleri verebilirsiniz. İçinde, yanılmıyorsam iki tane efekt devresi var ve orgun kendi iki efekt devresiyle birlikte toplam dört tane efekt kullanabiliyorsunuz...

arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim...peki bu volak kartın piyasası nedir almamız gerekir mi?montajı kolay mı saygılarımla...cansinan_24

bana göre gereksiz ama.olursa daha güzel olur,,sen sarkı şöylerken sana eşlik edecek düşün yani ne güzel bişey,,