korg pa600 set

• Konbuyu başlatan sezai
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 5K
Cevap: korg pa600 set

ben sizlere teşekkür ederim daha sağlam set de gelecek arkasından fakat bu ihtiyacınızı büyük ölçüde karşılayacak

Teşekkürler. Yeni seti de bekliyoruz.

tşkler hocam, yeni seti bekliyoruz...

((sevgili arkadaşlarım diğer setim zaten elimde hazır ses ve ritimlerle çok oynadım )))özellikle eski ilk seti koydum ki yorumlar ne yönde fakat arkadaşlardan 1 tane yorum alamıyorum diğer sete ona göre yön vereceğim istek yada bu sette eksik görülen ritim ses herhangi bölüme eklemeler yapacağım ben bunu anlayamıyorum çokmu zor şunlar güzel yada şunlar eksik demek daha iyisini yapabilmek için yoruma ihtiyacımız var sadece benim kendi tarzıma göre şu an elimdeki set on numara yaptım ama bana iyi olan başkasına iyi olmaya bilir o yüzden sizden yorum istiyorum lütfen iyisini yapabilmek adına herkese hitap edecek bir set için buna ihtiyacım var :)

hocam sette çok emek var tartışmasız ama ben şahsen beğenmedim,nedense her ritmden 10 tane olacağına 2 tane olsun öz olsun yok bizde,setinizde güncel roman ritmleri ve oryantal ritmleri yok bide sesler editlenmek istiyor,bence az olsun öz olsun,ben UK.SET e kendime göre ses attım ,ritm atmasını uğraşmadım onuda yapabilirsem birde adam akıllı bi roman ritmi ile oryantal ritmi atabilirsem fazlası ile yetecek bana,setteki sound kaliteside çok önemli tabi,umarım bana kızmamışsınızdır,saygılar...

hayır abim ne demek kızmak bilakis mutlu oldum ses editlemesini diğer setde yaptım orada sıkıntı yok hatta 2.3 ses birleştirmelerinden daha hoş ve güçlü sesler oluşturdum ben aslen kütahyalıyım ama ankara farklı bir yer 4 yıldır ankaradayım burada halay ve ankara ağırlıklı müzik oluyor sürekli demekki etkisinde kalmışım o yüzden diğerlerine önem vermemişim işte istediğim bu abim hatamı görmek teşekür ederim yorumun için saund nasıl sence 800 setinin yüklenmesi ile pa3x seti yüklemek arasında fark görebildinmi geçen sene bu ritimlerle düğün salonundaydım ritimler 2.4 ler ve halaylar canlı ayrıca yorumuna teşekkürler üstadım:)

eline sağlık kardeşim setine yeni güncel roman ritimlerinden ve oryantal ritimler eklersen güzel olur.Seslerde editlenmek istiyor .