Korg Pa600 Qt Can Elektronik Açıklama ...

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
KORG PA 600 QT _____(Pa600-KorgTR.SET)

--------------------------------------------------------------------------
* Set içeriği 82mb dır.
* Drum-Perkusyon Sample,multisample,kayıtlar,sound editing,mixing Cüneyt ERTAÇ (CE) tarafından hazırlanmıştır.
Bu datalar tamamen pa600 sound engine karakterine uygun ve Pa600 üzerinde editlenmiştir.
* Ritm komposizyonlar,sektörün profesyonel isimleri tarafından hazırlandı.

Bu isimler;

Baykal YILMAZ_____ <By>,
Cevdet KURUOBA___ CV,
Cüneyt ERTAÇ____ (CE),
Eser İPEKEL_____ Eser,
Hüseyin BERTAN___Husko,
Mustafa YAZGAN___MY,
Tugay Solumaz___Tgy,
Volkan Solumaz__VLK,

* Cihazın mevcut 96mb lik hafızasının geriye kalan 14mb si kullanıcılar tarafından kişisel samplelarını kullanabilmeleri için ayrılmıştır.
* Set her iki ayda bir ücretsiz olarak güncellenecektir.
* Pa600KorgTR.SET
Korg Pa Turkiye adresinden indirilip kişisel usb stick inize kopyalanacak, satış paketi içerisinde ki Micro SD (data güvenliği nedeni ile KORG ITALY
tarafından kilitlenmiştir) cihazınızda takılı olmak kaydı ile kombine çalışmaktadır.
Kartları pa 600 ünüzü satın aldığınız bayii ya da müzik mağazalarından tedarik etmeyi lütfen unutmayınız.
(kartlar cihazın arka yüzünde ki küçük vidalı kapağın bulunduğu yere yerleştirilecektir.Micro SD kart takılmadan set i yüklemeniz imkansızdır.)

* MicroSD kart sadece Türkiye sınırları içerisinde satılan Pa600QT modeller ile ücretsiz verilmektedir.Yurt dışında kulanmak isteyen müzisyenler bulundukları
Ülke de ki KORG Distribütörlerinden ücreti ile tedarik edebilecektir.(fiyatlar için lütfen Distribütörünüz ile iletişime geçiniz.)
* Video demolar Korg Pa Turkiye adresinden yayınlanacaktır.
* Başlangıç olarak yaklaşık 120 Style ile satışa sunulacak olup,ritm adedi bununla sınırlı kalmayacaktır.
* Bütün Performance,STS,Pad.Global ayarlar sunuluş itibari ile hazırlanmıştır.
* Set tamamen sizlerin cihazınızla direkt sahne performansınıza hakim olabilmeniz için full performans ile hazırlandı.

Detaylar ve ayrıntılı bilgiler için Korg Pa Turkiye adresinden bilgiler verilmeye devam edecektir.

İlgi ve destekleriniz için teşekkürler......

Can Elektronik Ltd.Şti.

KORG TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

- ALINTIDIR -

Cevap: Korg Pa600 Qt Can Elektronik Açıklama ...

evet almanyada bu seti almaya kalkarsak 150euro civarinda olur zannederim
orgun fiyati 1250 euroya gelir, :) demekki burdada türkiyeden ucuz degil
türkiyedekiler avantajda :(

Sen aldin mi ya da alacak misin bu aleti kartal?

yok kardeşim ben almayı düşünmüyorum sadece aleti merak eden arkadaşlar için bu bilgileri paylaştım A2000 yetiyorda artıyor bile ...

KORG PA 600 QT _____(Pa600-KorgTR.SET)

--------------------------------------------------------------------------
* Set içeriği 82mb dır.
* Drum-Perkusyon Sample,multisample,kayıtlar,sound editing,mixing Cüneyt ERTAÇ (CE) tarafından hazırlanmıştır.
Bu datalar tamamen pa600 sound engine karakterine uygun ve Pa600 üzerinde editlenmiştir.
* Ritm komposizyonlar,sektörün profesyonel isimleri tarafından hazırlandı.

Bu isimler;

Baykal YILMAZ_____ <By>,
Cevdet KURUOBA___ CV,
Cüneyt ERTAÇ____ (CE),
Eser İPEKEL_____ Eser,
Hüseyin BERTAN___Husko,
Mustafa YAZGAN___MY,
Tugay Solumaz___Tgy,
Volkan Solumaz__VLK,

* Cihazın mevcut 96mb lik hafızasının geriye kalan 14mb si kullanıcılar tarafından kişisel samplelarını kullanabilmeleri için ayrılmıştır.
* Set her iki ayda bir ücretsiz olarak güncellenecektir.
* Pa600KorgTR.SET
Korg Pa Turkiye adresinden indirilip kişisel usb stick inize kopyalanacak, satış paketi içerisinde ki Micro SD (data güvenliği nedeni ile KORG ITALY
tarafından kilitlenmiştir) cihazınızda takılı olmak kaydı ile kombine çalışmaktadır.
Kartları pa 600 ünüzü satın aldığınız bayii ya da müzik mağazalarından tedarik etmeyi lütfen unutmayınız.
(kartlar cihazın arka yüzünde ki küçük vidalı kapağın bulunduğu yere yerleştirilecektir.Micro SD kart takılmadan set i yüklemeniz imkansızdır.)

* MicroSD kart sadece Türkiye sınırları içerisinde satılan Pa600QT modeller ile ücretsiz verilmektedir.Yurt dışında kulanmak isteyen müzisyenler bulundukları
Ülke de ki KORG Distribütörlerinden ücreti ile tedarik edebilecektir.(fiyatlar için lütfen Distribütörünüz ile iletişime geçiniz.)
* Video demolar Korg Pa Turkiye adresinden yayınlanacaktır.
* Başlangıç olarak yaklaşık 120 Style ile satışa sunulacak olup,ritm adedi bununla sınırlı kalmayacaktır.
* Bütün Performance,STS,Pad.Global ayarlar sunuluş itibari ile hazırlanmıştır.
* Set tamamen sizlerin cihazınızla direkt sahne performansınıza hakim olabilmeniz için full performans ile hazırlandı.

Detaylar ve ayrıntılı bilgiler için Korg Pa Turkiye adresinden bilgiler verilmeye devam edecektir.

İlgi ve destekleriniz için teşekkürler......

Can Elektronik Ltd.Şti.

KORG TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

- ALINTIDIR -

hani nerde sözünü tutan delikanlı babayiğitler kaktırdılar millete başınızın çaresine bakın hani 2 ayda bir güncellenecekti hani nisan 20 nerde kasım 30 bugün millet adam gibi sattığınız malın arkasında durun

arkadaslar bende korg pa 600 qt aldim, nasil bilmiyorum haziranda gelcek icindeki set ve micro sd kart olcakmi ? ben italiada aliyorum ?
ve turkiye gitsem bedava verilermi set i(cuneyt ertacin yaptigi seti ) ?

arkadaslar bende korg pa 600 qt aldim, nasil bilmiyorum haziranda gelcek icindeki set ve micro sd kart olcakmi ? ben italiada aliyorum ?
ve turkiye gitsem bedava verilermi set i(cuneyt ertacin yaptigi seti ) ?

güzel alet hayırlı günlerde kullanın ama ben pa600 Qt ile verilen ce sd kart ve seti türkiyede veriliyor diye biliyorum.Siz italyadan sipariş verdiyseniz sd kart gelmeyebilir alet ile ama detaylı bilgi almak için can elektroniği arayabilirsiniz .

Can elektronik Tel : 0 212 249 8636

yok kardeşim bu cd kart bende de yok. bende orgu almanyadan getirtmiştim geçen yılbaşında. şimdi bide bu kart belası çıktı başıma. valla bilsem almazdım orgu ordan. ama napim türkiyede yoktu henüz. şimdi çıkmışlar bu kartla kilitli diyorlar. kilitleyin bakim nolacak. bizde piyasadaki setlerden bişeler yapmaya devam edecez. bunun çaresi yok. minicik bi kart için bi sürü para istiyorlar. ben o parayı birikitirip baju set alırım daha iyi, benim kendi görüşüm bu. sizde neyi güncellerseniz güncelleyin. ne belaya çattık gardaşım yav. vallaha yılan hikayesine döndü. yok şu ustalar yok bu ustalar birleşmiş bilmem ne yapmış...... adamların bulduğu çözüm gene parasal çözüm. yok gardaş bunun fiyatı 40-50 tl de alalım ama nedir o uçuk fiyatlar. valla kerizlikten başımız döndü. gidin allahınızı severseniz. alanda alsın bana ne.......

korgun herseyi kısıtlı herseyi aslında 512 lik hafıza kartıda koyabilir ama 96 kouyor neden çünkü kısıt hep kısıt 900 e 128 mbyt güzelim ülkedeki müzisyenleri sömürmekten baska işleri yok he bide türkiye olmazsa korg diede bi marka yok bilginize avrupada ve çoğu arab ülkelerinde ve uzak doğuda dahil tutulmayan ve pek nadir satan marka türkiyedeki tek avantajı kullanımı kolay olması ne kadar saçma demi bugün 100 liralık çakma akıllı telofonlarda türkçce dil desteği var ama korg tonlarca paramızı almasına rağmen bir dil desteği koymuyor bunu sadece türkiye için deil hiç bir org firması sattıgı ülkeye dil seçeneği vermiyor niye bence dil desteği yaparsa yeminle türkiyeye en son satttıgı alet pa 4 x olur benim ne anlatmak istediğimi anlayan anlamıştır arkadaslar saygılar ...