Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa600 neden ucuzyok hocam kesinlikle pa800 gecmez gecse korg firmasi deli olmasi gerek ama pa800 ile ayni yürür bir seviyede bunu söYLEYIMneye kiziyorum biliyormusunuz deminde söyledim pa3x veyada tyros 4 le karsilastiracaklar nerdeysealtüst pa800 ün ufak kardesi korg firmasi bile pa800 kardesi diyorpa600 cok abartiliyor hocam onada kiziyorum bazen casio at5 gibi düsürülüyor bazende tyros4 gibi yükseltiliyor yapmayin arkadslarbenim hosuma giden herkesin hosuna gitmek zorunluluguda yokinsallah böyle anlatabilmisimdir baze ustalara
Cevap: korg pa600 neden ucuz
yok hocam kesinlikle pa800 gecmez gecse korg firmasi deli olmasi gerek ama pa800 ile ayni yürür bir seviyede bunu söYLEYIM
neye kiziyorum biliyormusunuz deminde söyledim pa3x veyada tyros 4 le karsilastiracaklar nerdeyse
altüst pa800 ün ufak kardesi korg firmasi bile pa800 kardesi diyor
pa600 cok abartiliyor hocam onada kiziyorum bazen casio at5 gibi düsürülüyor bazende tyros4 gibi yükseltiliyor yapmayin arkadslar
benim hosuma giden herkesin hosuna gitmek zorunluluguda yok
insallah böyle anlatabilmisimdir baze ustalara