Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg pa600 mu roland ea7 miBu tip konulara gerçekten faydali mesela ben artvndeyim burda org mağazası yok mecburen yeni çıkan modeli merak ettim katir yükuyle zarar edip alıyorum bazende formlardan arkadaşlardan görüş ve yardım alıyorum daha dün bi arkadaşımız Ea7 ile A3000 arasında kalmıştı A3000 önerimle yamaha aldı böyle nice arkadaslara yardimci oldum adam dugun calcam diyo A3000 rüzgârına kapılmis legato falan duymuş öncesi yamaha kullanmamış haliyle onlarada korgda olmalarını yoksa boşuna zarar edeceğini söylerim burda birbirimize kırmadan yardimci olalım form amacı bu sanirim..
Cevap: Korg pa600 mu roland ea7 mi
Bu tip konulara gerçekten faydali mesela ben artvndeyim burda org mağazası yok mecburen yeni çıkan modeli merak ettim katir yükuyle zarar edip alıyorum bazende formlardan arkadaşlardan görüş ve yardım alıyorum daha dün bi arkadaşımız Ea7 ile A3000 arasında kalmıştı A3000 önerimle yamaha aldı böyle nice arkadaslara yardimci oldum adam dugun calcam diyo A3000 rüzgârına kapılmis legato falan duymuş öncesi yamaha kullanmamış haliyle onlarada korgda olmalarını yoksa boşuna zarar edeceğini söylerim burda birbirimize kırmadan yardimci olalım form amacı bu sanirim..