Korg Pa600-Korg Pa600qt

• Konbuyu başlatan emre46
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 3K

emre46

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa50 sd
Merhaba beyler bir sorum olacakti ona gore bugun ilk orgumu alacagim.
Bizim burda yani fransada korg pa600qt stocklarda yok 3 ay boyunca mecburiyetten 1000 euro ya ya korg pa600 yada roland bk-5 alacam siz hangisini tavsiye edersiniz?
Bir diger sorum ise Korg pa600 e korg pa600qt deki ritm ve sesleri atabiliyormuyuz.Mesala korg pa600qt ye bir guncelleme veya set ciktimi bunu korg pa600 duz e de yukluyebiliyormuyuz?

tesekkurler

Cevap: Korg Pa600-Korg Pa600qt

hiçbirini tavsiye etmem eğer bütçen varsa direk pa800 al hiç uğraşma

hiçbirini tavsiye etmem eğer bütçen varsa direk pa800 al hiç uğraşma

neden ? ben amatorum org a yeni basliyorum yamaha psr-s650 alacam diye yola ciktim simdi pa600 e geldik sende pa800 diyorsun :) pa800 icin butcem yok burda ikinci elde yok.
alabilecegim makinalar belli pa600,bk-5 or(bunun ikisi 1000euro),yamaha psr-s650(600 euro) birde ikinci el korg pa 50 sd var 350 euro oda.

pa600 tavsiye ederim. gayette düzgün bi klavye (parasına göre) o.s. ile çözülecek bazı sorunlarıda yapacaklarını tahmin ediyorum.

pa600 tavsiye ederim. gayette düzgün bi klavye (parasına göre) o.s. ile çözülecek bazı sorunlarıda yapacaklarını tahmin ediyorum.

tamam abi ama pa600 duz olanin beyni pa600qt ile ayni demi sadece koma icin pad yok bir oryantal ve turk ritmleri ? ben bunu simdi gidip alip eve getirince pa600qt icin cikan set ritm filan yukleyebilirmiyim onu soyleyin bana :)

merhaba emre kardesim önce alacagn org simdiden hayirli olsun

pa600 düz olanina tabiki 96 mb yi gecmemek sartiyla netteki setleri globaleri silerek yükleyebilirsin
zaten yurt disindan alacam diyorsun diye ce nin setini beraberinde vermiyorlar yani pa600 qt alsanda icinde cüneyt beyin seti yoktur
orga gelince orgta hersey var pad koma yani düz ile qt islem olarak ayni qt da system olarak fabrikadan icinde türk yünan ve india ritimleri ve sesler vardir düz olanda sadece 8 türk ritim ile birkac ses var bunlar her iki org icine problem degil cünkü dedigim gibi set yüklüyebilir ve düz modelinide kendine göre türk ritim ve sesler ile doldurabilirsin

roland bk-5 or roland türkiye tarafindan cok büyük destegi var nerelere gider bilmiyorum ama desteklerine birkez daha roland türkiyeye tesekürlerimi sunarim

saygilarimla

cevaplariniz icin tesekkurler ama pa600 e yetisemedim tunuslu biri almis benden 10 dakika once :/ 7nci aya kadarda stoklarda yok.
Sizce ikinci el bir korg pa 50 sd alsam bunun uzerinde acemiligimi atlatabilirmiyim pa50 ye ritm bulunurmu ?