korg pa500tr okuyun

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar benim paylaşmış olduğum setteki seslerime birileri el koymuş resmen ayıptır,böyle yapanları kınıyorum,benim yapmış olduğum zurna sesine ve diğer seslere değişiklik olarak sadece kendi ismini yazmış,paylaşmış olduğum setteki birçok sesler barış abiye aittir,kesinlikle saygısızlık olmasın diye barış hocanın ismine dokunmadım bile emeğe saygısızlık olmasın diye,o kadar pa500tr set denedim benim seslerin isimlerini değiştirip kendi isimlerini yazan arkadaşlar var,ben yazmış olduğum sesin bütün değerlerini biliyorum nerden biliyorsunuz diye sorarsanız,

emeğe saygı ilkesini benimseyin lütfen,

Cevap: korg pa500tr okuyun

Zafer hocam aslında kendi adını yazması okadar önemli değil sonuçta kendi orgu seti yükler kendi adını yazar ama senin ritimlerine seslerine kendi adını yazıp yayınlarsa işte o terbiyesizliktir hırsızdan farkı yoktur .ben haftaya pa500 alıcam eğer şahıs bu haraketini düzeltmezse kendi nikini forumda yayınların

Zafer hocam aslında kendi adını yazması okadar önemli değil sonuçta kendi orgu seti yükler kendi adını yazar ama senin ritimlerine seslerine kendi adını yazıp yayınlarsa işte o terbiyesizliktir hırsızdan farkı yoktur .ben haftaya pa500 alıcam eğer şahıs bu haraketini düzeltmezse kendi nikini forumda yayınların

kendi orguda olsa emeğe saygısı varsa yazamaz ali,adını yazması demek sahiplenmesi demektir,40 50 den fazla ses yazdım benim emeğimin üzerine oturması doğru bişeymi,bende barış hocanın setini kullandım onun üzerinde çalışma yaptım bir tane sesinde değişiklik veya isim değiştirme yapmadım,sadece beğenmediğim sesin üzerine kendi yapmış olduğum sesi kaydettim,

insanın zoruna gidiyor,

Doğrudur abi yalnış haraket bunlar ben 3tane pa500 değiştim senin seti kullandım ilk pa500u benim hocaya sattım hala senin seti kullanıyo hiçbi değişiklik yapmamış artık günümüzde normal karşılıyorum pa500le yaptğm amatör demolara bile kendi ismini yazanlar var allah akıl fikir versn

aynen kayılıyorum abi benim paylaştığım setleri backuplarıda başka sitelerde ismini değiştirip paylaşanı gördüm!

G 800 ve G 600'den editlediğim ritimleri de kendisi düzenlemiş gibi gösterenler var.
Ben bununla gurur duyarım.Herkes bilir ki Semih (ISPARTA SET) güzel taverna ritimleri yazar.Arkadaşa kızmıyorum ben.
Yazsın bu beni eksiltmez ..

ISPARTA SET KORG PA 500 TR kullanıcılarının hizmetindedir.
Parayla satmak amacıyla kullanılmıyorsa Benim emeğim helali hoş olsun.
ammaa hak yiyeni de teşhir ederek forumdan atmak lazım ..... hemen!

Semih