Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg pa500tr kullanicilari dikkat!...evet pa500 sample ses almıyor.pa800 sound dosyaları ve efektleriyle bu işlem çözülüyor.örnek: pa800 elektro tosun sesi...içeriğinde kuru saza benzeyen bi sample kullanılmış.efektlerle bu elektro sesine dönüşmüş.yani iş efektte bitiyor.aynı soundu aldım sample içeriğine elektro sesini yerleştirdim ve efektleri kopyala yapıştır yaptım...pa800deki sample sesden daha güzel bir ses ortaya çıktı.önemli olan nokta sound dosyalarındaki sample seslerin doğru adreslendirmesini verebilmek.gerisi çok basit.anlayacağınız iş sound dosyasında kullanılan efektlerde bitiyor.pa800 ve pa500 efektleri de aynı olduğuna göre herşey on numara...kit olayına gelince...mesela pa500de davul sesi hiç yok sanki oyuncak teneke vuruyo gibi...bunu da drum kit içeriğine girerek az transpoze - düşerek biraz ses yükselterek, biraz da efekt ile toklaştırarak güzel bir ton elde edebiliyoruz.
Cevap: Korg pa500tr kullanicilari dikkat!...
evet pa500 sample ses almıyor.pa800 sound dosyaları ve efektleriyle bu işlem çözülüyor.örnek: pa800 elektro tosun sesi...içeriğinde kuru saza benzeyen bi sample kullanılmış.efektlerle bu elektro sesine dönüşmüş.yani iş efektte bitiyor.aynı soundu aldım sample içeriğine elektro sesini yerleştirdim ve efektleri kopyala yapıştır yaptım...pa800deki sample sesden daha güzel bir ses ortaya çıktı.önemli olan nokta sound dosyalarındaki sample seslerin doğru adreslendirmesini verebilmek.gerisi çok basit.anlayacağınız iş sound dosyasında kullanılan efektlerde bitiyor.pa800 ve pa500 efektleri de aynı olduğuna göre herşey on numara...
kit olayına gelince...mesela pa500de davul sesi hiç yok sanki oyuncak teneke vuruyo gibi...bunu da drum kit içeriğine girerek az transpoze - düşerek biraz ses yükselterek, biraz da efekt ile toklaştırarak güzel bir ton elde edebiliyoruz.