korg pa500

uğur demirel

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 256 MB RAM+DAVUL
arkadaslar benm aklım pa500 e cok gıtmeye basladı. Or700 v2 plus kullanıyorm ama pa500 hakkında kullannalar bılgı verırmısınız

Cevap: korg pa500

or700tr v2 plus'tan sonra pa500 ü ne yapacaksın güzel kardeşim? Ben korg fanatiği olarak ve o cihazı az önce gene çaldım(arkadaşımda var) kesinlikle alma derim(benim düşüncem) ama para senin paran, gerisi sana kalmış.. or700tr plus tan sonra alacaksan pa800 al en aşağı

aynen katılıyorum arkadaşım.

or700tr v2 plus'tan sonra pa500 ü ne yapacaksın güzel kardeşim? Ben korg fanatiği olarak ve o cihazı az önce gene çaldım(arkadaşımda var) kesinlikle alma derim(benim düşüncem) ama para senin paran, gerisi sana kalmış.. or700tr plus tan sonra alacaksan pa800 al en aşağı

ben yine söylüyorum pa500tr işleyenin elinde pa800 gibi alet olur ...

kartal kardesm sen uzmansn bu cıhazda@bıraz anlatsana ne ozellıklerı var mıkrofon takılıomu or700 den sırf mıkrofon takılmıo sogdm bılmıyorm sıfır aldm 500 de aynı 800 gıbı sample yk sadece

ben yine söylüyorum pa500tr işleyenin elinde pa800 gibi alet olur ...

kardeşim pa500tr benim en son alacağım alet olur.. sanada sormuştum nasıl cihaz flan diye hatırlarsın?? cihazla programda yaptım ama hiç hoşuma gitmedi.. renk zevk meselesi.. mikrofon girişide yok ayrıca.. samplede atılmıyor kardeşim

bugün beni burda bi düğün salonundan aradılar ben 500 ümü satıyordum adam salonda or700 kullanıyor satıp 500 ü koyacaz salona dedi ve galiba ben aletimi satacağım anlıyacağın 500 ün piyasası geniş ve genişlemeye devam ediyor güzelde alet şimdi yalan olmasın teneke gibi ritim yüklerlerse tabiki zevk alamazlar aletten set çok önemli beğenmeyen arkadaşlar olabilir keşke benim 500 ü vereydimde bigün onla program yapsalardı ozaman anlarlardı 500 ün kıymetini ben aleti satıp pa 80 alacam ama memnun olmadığım için değil sadece geçmişimdeki bi takım olaylardam ötürü pa 80 ukte kaldı bende o yüzden ama plus kullanmadım oda çok şahane alet çok emek verilmiş alet karar senin şimdi bana plus güzel gelir sanada 500 neden dersen aynı aleti kullanınca sıkılyor insan o yüzden :D

OR700 Plus'ı ilk alanlardan biri idim.. bir amatör olarak görüşüm, ritimler 10 numara ama sesler beş para etmez.. profesyonel düğüncülerin görüşü de sanırım aynı.. sesleri çok ama çook cansız.. karar size kalmış..

kartal kardesm sen uzmansn bu cıhazda@bıraz anlatsana ne ozellıklerı var mıkrofon takılıomu or700 den sırf mıkrofon takılmıo sogdm bılmıyorm sıfır aldm 500 de aynı 800 gıbı sample yk sadece

mikrofon takılmıyor kardeşim zaten ben pek kullanmıyorum mikrofon zaten düğün salonunda hepsi var o yüzden gerek duymuyorum içinde bir sürü sample ses var alete tek tek en iyi seçtiğin ritimlerinden ve seslerden bir set yaparsan kendine göre 10 numara olur ben taylanın pa800 setinde bile kitlerle oyanayarak güzel ritimler elde ediyorum ...

kardeşim pa500tr benim en son alacağım alet olur.. sanada sormuştum nasıl cihaz flan diye hatırlarsın?? cihazla programda yaptım ama hiç hoşuma gitmedi.. renk zevk meselesi.. mikrofon girişide yok ayrıca.. samplede atılmıyor kardeşim

tmm kardeşim sen almaya bilirsin herkesin görüşü farklıdır ben tam tersi iyi ki almışım diyorum ...