Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg Pa500 Yardımmben ginede TR sini öneririm,, sonucta türkler icin yapilmis bi alet. Fabri cikislisina ne kadar yüklesende. ne gerek var urasmana, TR sini al geri satarsinsonra elinde flan kalir Fabrika cikislisiyoutube de bir sürü tanitim videolari var..orjinal ritimlerinde seslerinde sadece türk malzemesi var bundan daha iyi ne olabilirki bi orgda uygun bulursan al derimoraninn piyasasini bilmiorum ama piyasa degerinde 50,100Tl ucuz bulursan kacirma, önü acik aletin isdedigin zaman satarsin .. Kar bile edersin
Cevap: Korg Pa500 Yardımm
ben ginede TR sini öneririm,, sonucta türkler icin yapilmis bi alet. Fabri cikislisina ne kadar yüklesende. ne gerek var urasmana, TR sini al geri satarsinsonra elinde flan kalir Fabrika cikislisi
youtube de bir sürü tanitim videolari var..
orjinal ritimlerinde seslerinde sadece türk malzemesi var bundan daha iyi ne olabilirki bi orgda uygun bulursan al derim
oraninn piyasasini bilmiorum ama piyasa degerinde 50,100Tl ucuz bulursan kacirma, önü acik aletin isdedigin zaman satarsin .. Kar bile edersin