Korg Pa500 Yardımm

• Konbuyu başlatan easlan16
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 4K

easlan16

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama
Arkadaşlar piyasada bi fabrika çıkışlı korg pa500 bide pa500tr olarak var fıyat olarak da farklılar fabrika çıkışlı hali daha uygun bunu aldıgımda yoreye ozgu rıtımlerle gelıstırme fırsatım varmı yoksa uzerındekı rıtımlerı mı kullanıcam

Cevap: Korg Pa500 Yardımm

sakin pa500 alma yanifabrika cikislisini hic bi isine yaramaz, bati aleti o

pa500tr türk ritimleri var pa500tr al taikide

kendım ritim indirip yükleyemiyormuyum cihaza

yükleyemiyorsunuz hocam malesef,batıyı türk,türk ü arabic yapma şansı yok neyse o diye biliyorum,pa500tr ye istediğiniz türk ritmleerini yükleyebiliyosunuz

alcaksan yamaha or 700 v2 plus al çok memnun kalacaksın

kardes bende pa500 orginali var tr deil..herbi6eyi yukluyorum,özelikle pa800 ritimleri herseyi okuyor,her tarz muzik yapabilirsin,seste yuklenebiliyor...yukardaki kardesh yanlish bilgi vermish..cebine göre uygun supe rbi alet,al keyfine bak !

kardes bende pa500 orginali var tr deil..herbi6eyi yukluyorum,özelikle pa800 ritimleri herseyi okuyor,her tarz muzik yapabilirsin,seste yuklenebiliyor...yukardaki kardesh yanlish bilgi vermish..cebine göre uygun supe rbi alet,al keyfine bak !

Ses yükleniyor derken sample kastetmiyorsun değil mi?O zaman pa800'deb farkı ne bunun :)

ben ginede TR sini öneririm,, sonucta türkler icin yapilmis bi alet. Fabri cikislisina ne kadar yüklesende. ne gerek var urasmana, TR sini al geri satarsinsonra elinde flan kalir Fabrika cikislisi

youtube de bir sürü tanitim videolari var..

orjinal ritimlerinde seslerinde sadece türk malzemesi var bundan daha iyi ne olabilirki bi orgda uygun bulursan al derim

oraninn piyasasini bilmiorum ama piyasa degerinde 50,100Tl ucuz bulursan kacirma, önü acik aletin isdedigin zaman satarsin .. Kar bile edersin

arkadslar butun turk ritimlerini okuyor site de yapilan paylasilan ritim ve sesleride okuyor hic bir deyisiklik yok bende pa500 aldim sonra tr getittirdim öyle ahim sahim bi ayrt edilecek yeri yok paraniza yazik ben yazik ettim sizde etmeyin bir birinden farki yok yoksa tr nasil kar yapicak hep bizimkilerin oyunu ama yinede senin fikrin tabiki iyi gunler

arada 500-600 tl fark varken isme para vermeye gerek yok nasıl olsa kendın tr sını de alsan biseyler yuklıcen