korg pa500 hakkında ..

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
su an or700 plus kullanıyorum ama yanına pa500 tr almak istiyorum . daha once korg a buckup olsun ses ritim yukleme olsun hıc bsey yapmadım yakınlardan hazır olanları kullandım . su an pa500 alsam sıkıntı cekermıyım seco 35 buckup vıdeolarını ızledım cok begendım nevale bayagı bol sanırsam. or700 kullanıyorum cok pratk kullanım cok kolay kıt atma derdi yok hıc bısey yok ama pa500 alsam ritim yuklıcem zaman cok ugrastırıyormu daha once hıc kullanmadım ritim ses yuklerken ugrasma zormu cunku ugrasmayı acıkcası pek sevmıyorum ıstende pek zaman kalmıyor bunlara

Cevap: korg pa500 hakkında ..

abi hiç sorun yaşamassın ne set sıkıntısı ne bişey zaten benim backupu görmüşsündür ne ararsan var ona daha eklemeler yapılcak güncellenecek zaten pa500tr kullanım bakımından da çok pratik set yüklemen ritim yüklemen her konuda sana kolaylık sağlıyacaktır bence düşünmeden al öyle karışık bir alet değil sana yardımcı oluruz merak etme :)

her türlü on numara alet kullanmasını bilene tabi ki.Komple bir seti yüklemekte 40 sn ye filan yani 1 dk bile değil zamanla çözersin aleti ...

bilgiler için tesekur ederım su an aklmda birde pa1x var bakalım arkadaslar ama pa500 de hosuma gidiyor