Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg Pa50 ve Korg i30 arasında ki fark ?ben i30 kullanıyorum. Daha önceden de i3,pa55tr,pa80 falan kullandım. Arkadaşlar yazmış gerçi de şimdi osu busu demicem az çok özelliklerini araştır çıkar netten sen zaten bu cihazlardan birini alacaksan ilk bakışa tav olursun yani biraz şekil şemal vs... tahminim bu tabii..... kardeş pa50 biraz görüntü olarak pa80 tarzıdır ve daha yeni nesil görünür ama sadece bu kadar görünü. i30 kasa demir tuşlar piyano hassasiyetinde. Arakdaşımda şimdi pa80 var başına oturuyorum oyuncak gibi geliyor bana. i30 aletinin temizini bul ve de çocuklarına miras bırakırsın bu kadar kaliteli alet görmedim ben daha. Birde içini açtım ben bunun hddtakmak için malzeme ve işçilik 10 numara tam bir prof.... daha önceden de pa80 falan açmıştım pa55 vs.... elektronik mühendisiyim hobi olarak evde uğraşıyorum. Pa 80 içini açmayın tamamen hayal kırıklığı. Üreticilere de hak veriyorum bozulacak ki onlarda para kazansın........ Kısacası eski müzik setlerindeki mantık kalite ve müşteri memnuniyeti ancak pa50 sorarsan içini açmadım ancak pa80 açtıktan sonra da gerek yok tahmin edebiliyorum. SAYGILARIMLA.... Son söz müzik zevk işidir tad alacaksan sana tat veren kaliteyi ara her zaman i30 perfec!
Cevap: Korg Pa50 ve Korg i30 arasında ki fark ?
ben i30 kullanıyorum. Daha önceden de i3,pa55tr,pa80 falan kullandım. Arkadaşlar yazmış gerçi de şimdi osu busu demicem az çok özelliklerini araştır çıkar netten sen zaten bu cihazlardan birini alacaksan ilk bakışa tav olursun yani biraz şekil şemal vs... tahminim bu tabii..... kardeş pa50 biraz görüntü olarak pa80 tarzıdır ve daha yeni nesil görünür ama sadece bu kadar görünü. i30 kasa demir tuşlar piyano hassasiyetinde. Arakdaşımda şimdi pa80 var başına oturuyorum oyuncak gibi geliyor bana. i30 aletinin temizini bul ve de çocuklarına miras bırakırsın bu kadar kaliteli alet görmedim ben daha. Birde içini açtım ben bunun hddtakmak için malzeme ve işçilik 10 numara tam bir prof.... daha önceden de pa80 falan açmıştım pa55 vs.... elektronik mühendisiyim hobi olarak evde uğraşıyorum. Pa 80 içini açmayın tamamen hayal kırıklığı. Üreticilere de hak veriyorum bozulacak ki onlarda para kazansın........ Kısacası eski müzik setlerindeki mantık kalite ve müşteri memnuniyeti ancak pa50 sorarsan içini açmadım ancak pa80 açtıktan sonra da gerek yok tahmin edebiliyorum. SAYGILARIMLA.... Son söz müzik zevk işidir tad alacaksan sana tat veren kaliteyi ara her zaman i30 perfec!