Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg PA3X Hakanx USBKardesim Hayirli olsun USB set GumburGumbur Geliyor O kadar Farki olsun Tabi Bilmeyenlere Hakan Hem Alayli Hemde bence en onemlisi Okullu Dur... Hakaninin Farki nedir diyene Pa1x icin sundugu Setini indirip Klavyenize Yuklemenizi Tavsiye ederim O zaman Kafanizda bazi Soru isaretleri cevabini bulacak bazi Celiskiler netlesecektir ki O sette bu kadar koklu bi calisma yapilmamisti ama yinede tum Ritimlerde hep Hakanin imzasi vardi ve O gun hepimizin bayildigi O RX kit ve Looplarla bezenmislerdi...Herneyse Calismalar tamamlansin Demolar yayinlansin ne demek istedigim anlasilir Biliyorum Sahsen bende biktim Tekduze setlerden Ama Lutfen Pesin Hukumlu olmayalim Ben Kendi Adima Eminim Ciddi anlamda Guzel bi Set Bizleri Bekliyor
Cevap: Korg PA3X Hakanx USB
Kardesim Hayirli olsun USB set GumburGumbur Geliyor
O kadar Farki olsun Tabi Bilmeyenlere Hakan Hem Alayli Hemde bence en onemlisi Okullu Dur... Hakaninin Farki nedir diyene Pa1x icin sundugu Setini indirip Klavyenize Yuklemenizi Tavsiye ederim O zaman Kafanizda bazi Soru isaretleri cevabini bulacak bazi Celiskiler netlesecektir ki O sette bu kadar koklu bi calisma yapilmamisti ama yinede tum Ritimlerde hep Hakanin imzasi vardi ve O gun hepimizin bayildigi O RX kit ve Looplarla bezenmislerdi...
Herneyse Calismalar tamamlansin Demolar yayinlansin ne demek istedigim anlasilir
Biliyorum Sahsen bende biktim Tekduze setlerden Ama Lutfen Pesin Hukumlu olmayalim Ben Kendi Adima Eminim Ciddi anlamda Guzel bi Set Bizleri Bekliyor