Korg pa1x set ıstek

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Arkadaşlar pa1x için bordsuz set arıyorum elimdeki setten memnunum ama çok düzensiz set düzenlemeyi bilmiyorum çok kaliteli bi set beklentim yok sizlerden bağlamalar biyanda yaylılar biyanda ve düzenli olması yeterlidir şimddiden teşekkür ederim.

Cevap: Korg pa1x set ıstek

yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar

Neyse arkadaşlar vazgeçtim konu kilitlenebilir arkadaşlar işbaşa düştü

hehe ali sana guzel bir tyros 2 set verem tadini al kaliteni n hehehehehehe

ben gemi kullanmiyorum abi hahahaha

boardsız set ne oluyor abi ?

boardsız set ne oluyor abi ?

boardsız set demek kardeşim yani pa1x te emo board vs. board çeşitleri var sonradan takılıyor pa1x te eğer board yoksa nette bir sürü boardsız set var yani board ın kitleri vs. ile yazılmamış setler boardsız oluyor yani board olmadan çalışabilen setler.Ali kardeşim internete pa1x setleri yaz bütün setleri vardır nette indir dene hepsini...

yani emo bord yok bende piyasadaki setlere emo borda gore yazilmis burdaki setleri indirdim sifre koymuslar seti cdrw dan yukluyce setin uzerinde kilit isareti cikiyo bircok arkadasim 1x kullaniyo onlarinda zamani yok sezon acildi sahnedeler hep

orgun icindeki set guzel ama yaylilar baglamalar zurnalar hepsi ic ice dugunun ortasinda sesmi ariycaz mic ayarlarini bulamayrm deli oldum bidaha cihaz degistirmem 3000tl verdiler satmadim

yani emo bord yok bende piyasadaki setlere emo borda gore yazilmis burdaki setleri indirdim sifre koymuslar seti cdrw dan yukluyce setin uzerinde kilit isareti cikiyo bircok arkadasim 1x kullaniyo onlarinda zamani yok sezon acildi sahnedeler hep

CD den açtığın için kilit simgesi konuyor. Bu senin seti yüklemene engel teşkil etmez. Sadece CD üzerindeki dosyalarda değişiklik yapamayacağın anlamına gelir. CD deki setleri HDD içine kopyala y da önce bilgisayarın varsa orgu usb ile bilgisayara bağlayıp oradan klasöre sağ tıkladıktan sonra özelliklere girip SALT OKUNUR işaretini kaldırıp orgun HDD ne aktarırsan kilit işareti kalkar. Setlerin hepsi bu bölümde var. Hepsini indirip tek tek deneyebilirsin. Yalnız bazı klasörlerde dosya isminin yanında ".SET" yazmıyorsa Yeniden adlandır deyip .SET yazarsan org onu yükleyebilir. Tabi klasör içinde PCM, Global, PAD, Sound, stly..vs. Dosyaları olması gerekiyor. Başka klasör varsa zaten set klasörü bu klasörün içindedir. Set klasörü isminin yanında .SET yazan klasördür. Örnek: ARIKAN.SET
Bende bulunan setlerin çoğunu buradan indirdim... Kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri