Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: KORG PA1X PRO fullRam 32 20GB HDD çok temiz!(M3 veya XS ile takas imkanı)klawye gerçekten temiz pa1xe göre az da olsa fiyat farkı var tuşe avantajı nedeniyle. Full bu temizlikte 1xprolar içn 4200 falan istiyorlar satan arkadaşlar vardı.Bende mp3board yok o yüzden fiyat indirdim ama 2.el board 150ye kadar bulunuyor en kötü 200 ..1x sağlamlıgı ve ses kalitesi bakımından üst düzey ben grupta çalıyorm o yüzden synth workstation bi cihaza şuan daha çok ihtiyacım var yoksa satmazdım açıkçası zaten takas imkanını da belirttim ayrıca msnden yada telden konusursak daha iyi anlaşabilceğimizi düşünüyorm saygılar...ilan güncel....
Cevap: KORG PA1X PRO fullRam 32 20GB HDD çok temiz!(M3 veya XS ile takas imkanı)
klawye gerçekten temiz pa1xe göre az da olsa fiyat farkı var tuşe avantajı nedeniyle. Full bu temizlikte 1xprolar içn 4200 falan istiyorlar satan arkadaşlar vardı.Bende mp3board yok o yüzden fiyat indirdim ama 2.el board 150ye kadar bulunuyor en kötü 200 ..1x sağlamlıgı ve ses kalitesi bakımından üst düzey ben grupta çalıyorm o yüzden synth workstation bi cihaza şuan daha çok ihtiyacım var yoksa satmazdım açıkçası zaten takas imkanını da belirttim ayrıca msnden yada telden konusursak daha iyi anlaşabilceğimizi düşünüyorm saygılar...
ilan güncel....