Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa 900?hocam bende pa900 1 aydır var düğün çalıyoruz on numara sound var korgun baslarını akorlarını duymaya başladım pa900 le gerçekten fark çok canlı parlak net bir ses var tane tane ritimler geliyor efekt precessoru çok iyi yani geçen haftada konserde çaldık bayan sanatçıya halk konseri bizden önce 2 gurup çıktı biri pa80 le çıktı sonra pa800 le çıktı bir gurup artı bağlamalar felan var yanında bende pa900 le çıktım pa800deki aynı ritimi kullandım sound çoook farklıydı hepimiz şaştık açıkcası çok net darbukaların tınısından tut bas gitarın buu laması felan çok tatlı net geliyor ses ve alet çoook pratik hızlı yeni jenerasyon nasılsa saygılarımla....
Cevap: korg pa 900?
hocam bende pa900 1 aydır var düğün çalıyoruz on numara sound var korgun baslarını akorlarını duymaya başladım pa900 le gerçekten fark çok canlı parlak net bir ses var tane tane ritimler geliyor efekt precessoru çok iyi yani geçen haftada konserde çaldık bayan sanatçıya halk konseri bizden önce 2 gurup çıktı biri pa80 le çıktı sonra pa800 le çıktı bir gurup artı bağlamalar felan var yanında bende pa900 le çıktım pa800deki aynı ritimi kullandım sound çoook farklıydı hepimiz şaştık açıkcası çok net darbukaların tınısından tut bas gitarın buu laması felan çok tatlı net geliyor ses ve alet çoook pratik hızlı yeni jenerasyon nasılsa saygılarımla....