Korg Pa 800 Ve Breath Controller

Nejat Levent

MERHUM ( Allah Rahmet eylesin)
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Korg Pa 800 Ve Breath Controller

MIDI SOLUTIONS BREATH CONTROLLER BC3A MIDI İŞLEMCİ (Elimizde VARDIR)
MIDI Çözümleri Nefes Denetleyicisi

MIDI Çözümleri Breath Controller Yamaha BC3A Breath Controller (TM) ile birlikte kullanmak için MIDI dönüştürücü bir nefes. Midi Çözümler Nefes Denetleyicisi ve Yamaha BC3A Nefes Kontrol (TM) ile birlikte kullanmak için MIDI çeviren bir nefes olduğunu. Breath Controller girdi olarak kabul BC3A ve sürekli MIDI veri nefes basınç miktarı uygulanmış karşılık gelen üretir. Breath KONTROLÖRÜ girişi olarak kabul BC3A ve sürekli MIDI veri nefes basınç miktarı için uygulanan Karşılığı oluşturur. Breath Controller ayrıca eski Yamaha BC2 birimleri kabul eder. Bu Nefes Kontrol ayrıca eski Yamaha BC2 birimi kabul eder.

Breath Controller göndermek için: Bu Nefes Kontrol göndermek için programlanmış olabilir programlanabilir:

Aftertouch Aftertouch
Pitch Bend Pitch Bend
Kontrol Change Kontrol değiştir
Sistem Özel Sistem Özel

Breath Controller on that seçilebilir bir MIDI Echo parametresi / kapalı bulunmaktadır. Bu Nefes Denetleyicisi tarihinde seçimli bir MIDI Echo parametre / kapama var.

Breath Controller başka tek özelliği kendi yetenek BC3A ve uygulanan basınç yanıta eğriliği değişken bir miktar eklemektir. Bu Nefes Denetleyicisi bir diğer benzersiz özelliği de becerisini BC3A ve uygulanan basınç yanıt için eğriliği bir değişken miktarda eklemektir. Bu lineer olmayan bir yanıt, ya da nefes aralığı bir ucunda büyük tepki eklemek için diğer karşılaştırıldığında doğru olanak sağlar. Bu bir doğrusal olmayan yanıt, ya da bir nefes aralığı sonunda büyük tepki eklemek için diğer kıyasla doğru olanak sağlar.

Breath Controller MIDI System Exclusive mesajları göndermeyi tarafından hazırlanmıştır () SSS - Programlama bakın. Bu Nefes MIDI Kontrol Sistemi Özel mesaj göndermeden tarafından programlanan () SSS - Programlama bakın. Bir kez programlanmış, ayarlarını sonra bile güç kaldırılır korunur. Breath Controller çoğu gerektiği kadar yeni ayarlar ile reprogrammed olabilir. Sonra programlanan, ayarlarını sonra safra güç kaldırılır korunur. Breath Denetleyicisi sık gerektiği kadar yeni ayarlar ile yeniden olabilir. Breath Controller fabrika varsayılan ayarlar için göndermek için CC # 7 MIDI kanal 1 (ses), Echo parametre ON ayarlı. Fabrika ayarları için göndermek için CC # 7 MIDI kanal 1 (SES), ayarlı ON parametre echo Breath Controller's Varsayılan.

Breath Controller MIDI olduğu güçlü ve en MIDI ürünleri ile çalıştırmak için pil veya güç kaynağı gerektirir (bkz. SSS - Güç ve Sıkça Sorulan Sorular - daha fazla bilgi için LED). Bu Nefes Kontrol MIDI bir güç kaynağı ve en MIDI ürünleri ile çalışan bir pil veya güç kaynağı gerektirir (SSS görmek - Güç ve SSS - Daha fazla bilgi için LED). Bir midi göstergesi zaman ürün güç ve zaman MIDI veri o geçer LED yanıp söner. Ürün MIDI veri bu geçerken ışıkları LED Yanıp Söner ve güç kadar Bir MIDI göstergesi.

Ağırlık: 4.1 oz. Ağırlık: 4.1 oz.
boyutlar: 4-3/16 "x 2-3/16" x 1-3/32 "Boyutlar: 4-3/16" x 2-3/16 "x 1-3/32"

MIDI Çözümler Breath Controller Blok Şeması: MIDI Çözümleri Nefes Kontrol Blok Şeması:

Hakkında daha fazla bilgi MIDI Çözümler Breath Controller edinin MIDI Çözümler Nefes Denetleyicisi hakkında daha fazla
Nefes Controller Uygulama Örnekleri Nefes Kontrol Uygulama Örnekleri
Nefes Kontrolör Çalışma Talimatları Nefes Kontrol Çalışma Talimatları
Nasıl MIDI Çözümler Breath Controller Nasıl MIDI Çözümler Nefes Denetleyicisi için sipariş
Patchman Müzik bu MIDI Çözümler Breath Controller mükemmel olan rüzgar denetleyicisi soundbanks geniş bir üretiyor. Patchman Müzik ve MIDI Çözümleri Nefes Denetleyicisi için mükemmel bir tamamlayıcı olan rüzgar kontrol soundbanks çok çeşitli üretmektedir. Daha fazla bilgi için Patchman Müzik Rüzgar Denetleyici Soundbanks Daha fazla bilgi için Patchman Müzik Rüzgar Kontrol Soundbanks görmek görmek

http://www.patchmanmusic.com/index.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

YAMAHA BC 3 BREATH CONTROLLER commande DE SOUFFLE
SATIŞ FİATI: 93 YTL + KDV DIR.
MIDI VE ÇÖZÜMLERİ BC3 TAKIM OLARAK. 343 YTL + KDV'DİR.

olay olay burada

asagida resmi ve aciklamalari var.

Juzisound Breath Controller PCD-1 ve Klavye Artırıcı ile Ibo play - Albánsko

YouTube - Ibo play with Juzisound Breath Controller PCD-1 and Keyboard Enhancer - Albansko

Spiros Kottis, Breath Controller ile

YouTube - spiros kottis, taksim

MIDI Çözümleri Breath Controller

MIDI Çözümleri Breath Controller Yamaha BC3A Breath Controller (TM) ile birlikte kullanmak için MIDI dönüştürücü bir nefes. Breath Controller girdi ve BC3A kabul sürekli MIDI veri üretir nefes basınç miktarı uygulanmış karşılık gelen. Breath Controller ayrıca eski Yamaha BC2 birimleri kabul eder.

Breath Controller göndermek için programlanabilir:

teşekkurler bilgi için online satış yeri bulursam alacagımB]

Breath Controller Yamaha BC3A Breath Controller aramizda kullanan varsa bilgileri buraya yazsin lutfen.

lafa muzikte oldugu söyleniyor..hatta sitesinde reklamı var ustad

Cevap: Korg Pa 800 Ve Breath Controller

Eger budogruysa hemen şi,mdi alırım arkdşlr 343 ytl hemen şi,mdi bugun alırım bana bana biri ulaşsın bunun dogruluk hakkınında bilileri lütfen acele

hocam nasıl alabiliriz bu aleti senden bide 800 de aleti kullanmak için yapılması gereken bi ayar falan varmı nasıl kullanabiliriz bi bilgi verirsen sevinirim o siteden pek bişe anlamadım ben

Eger budogruysa hemen şi,mdi alırım arkdşlr 343 ytl hemen şi,mdi bugun alırım bana bana biri ulaşsın bunun dogruluk hakkınında bilileri lütfen acele

yok hocam ya lafa müzikte baktım 800tl diyo takım fiyatı

bende var arkadaşlar ben amerikadan getirttim kuzenimin eşi sayesinde.1yıldır kullanıyorum çok işe yarıyo.hatta harika bişey ben solo keman da en çok tat alıyorum.ve gündem yaylı vs grup kemanlarda klarnet ve flüt sesleri vs vs .:D çok işe yarıo işte..bağlantısı ise global den acordeon2 i seçiliyor.midi solition un midi in den org un midi out una . midi solition un midi out undan klavyenin midi inine. 2 midi kablosu lazım . ben pa800 de kullanıyorum saygılar...