Korg pa 800 256 Ram Kilitlenme

Taskin_gul

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Korg pa 800
Selam trakya müzik sakinleri.Bende 256 ramlik hdd li korg pa 800 var.Orgda power tuşuna bastığımda sadece korg pa 800 logosu görünüyor ondan sonrası işlemiyor format atmaya çalıştım ancak hiçbir tuş da çalışmıyor.acaba sorun ne olabilir?Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim...Acil yardım lütfen :(

Cevap: Korg pa 800 256 Ram Kilitlenme

Selam trakya müzik sakinleri.Bende 256 ramlik hdd li korg pa 800 var.Orgda power tuşuna bastığımda sadece korg pa 800 logosu görünüyor ondan sonrası işlemiyor format atmaya çalıştım ancak hiçbir tuş da çalışmıyor.acaba sorun ne olabilir?Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim...Acil yardım lütfen :(

intro 1 tuşunun normalde basıyormu değerli kardeşim
org u açtığında pa800 yazıp kitleniyorsa
çok detaylı anlatmaya gerek yok olay format birde orgunu söküp soketleri kontrol et derim benimde ram256 altı bazen org çalar kendi kendine hiç bir tuş çalışmıyordu önceleri ram ısınmasından sandım ama orgu söküp tüm soketleri tekrar söküp taktım yaklaşık 15 gün oldu ve daha hç kitlenmedi

NOT: orgun iletim sistemlerinden bir soket çıktıysa yada aşırı ısınmadan zedelendiyse orgun hiçbir tuşu basmaz
ve org un kapalıyken sen ıntro 1 tuşuna basılı tutup açarsın oysaki tuş basmaz çünki soketlerin biri çıkmış yada çıkmaK üzeredir ama doğal olarak sen tuşların işlemediğini sanarsın kolay gelsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkur edrim soketleri sokup taktım ama herhalde soketlerden birisi yandı...

soket kopmuş veya çıkmış olabılir

thanks alotttttttttttttt

tokat atıyorum geri geliyor

ben dtl ye gönderdim 3 kablo degişti panel kablolaru hasarlıymış sorun çözüldü . benım sorun 256 ram cın malıymış kırık os yüklenmiş. rtim çalarken kesılmeler oluyor. ne yapcam bilmiyorum