Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg PA-80 Soru - Cevapyardimlariniz için simdiden tsk ederim...pa 80 org a sürekli saz ve mikrofon takıyorum vede herhangi bir ritime single touch dügmesi acıkken lezli oktav vs.farklı sesler ekliyorum ayarini kaydediyorum single touch kapalı oldugu için ritim degiştirdigim zaman yaptigim sesler degişmiyor buraya kadar biliyorum ama ferformans tan yaylı olsun kanun olsun ney olsun saz vs. hangisi olursa olsun herhangi birini sectigim zaman kaydettigim sesler degişiyor kaydedilen seslerden baskasini kullanamıyorm yardımınız için tekrardan tşk ler
Cevap: Korg PA-80 Soru - Cevap
yardimlariniz için simdiden tsk ederim...
pa 80 org a sürekli saz ve mikrofon takıyorum vede herhangi bir ritime single touch dügmesi acıkken lezli oktav vs.farklı sesler ekliyorum ayarini kaydediyorum single touch kapalı oldugu için ritim degiştirdigim zaman yaptigim sesler degişmiyor buraya kadar biliyorum ama ferformans tan yaylı olsun kanun olsun ney olsun saz vs. hangisi olursa olsun herhangi birini sectigim zaman kaydettigim sesler degişiyor kaydedilen seslerden baskasini kullanamıyorm yardımınız için tekrardan tşk ler