Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg Pa 80 Orglarina Yeni Bir Urun Cikiyor Biliyormusunuz ?maalesef benim anladığım kadarıyla sadece disket sürücü usb sürücüye dönüşecek.olay o...istediğin ritmi yine kullanamıcaksın yani.ancak kart backupunun kitlerinin yükleyeceğin ritimlerle uyumlu olması gerekir.....eski sistem yani...kısacası floppy sürücü gitti yerine usb okuyucu geldi...ayrıca pa800 sample seslerini pa80e okutmak biraz zor iş....örneğin pa800 ELEKTROHC sample sesini inceledim.10 katmandan oluşuyo..yani 10 enstrüman birleştirebiliyosun...ama pa80de 2 enstrüman birleştirme olanağı var diye biliyorum.bu yüzden pa800 deki sampleleri pa80 okur ama nasıl okur?..tam tadını alamazsın...
Cevap: Korg Pa 80 Orglarina Yeni Bir Urun Cikiyor Biliyormusunuz ?
maalesef benim anladığım kadarıyla sadece disket sürücü usb sürücüye dönüşecek.olay o...istediğin ritmi yine kullanamıcaksın yani.ancak kart backupunun kitlerinin yükleyeceğin ritimlerle uyumlu olması gerekir.....eski sistem yani...
kısacası floppy sürücü gitti yerine usb okuyucu geldi...
ayrıca pa800 sample seslerini pa80e okutmak biraz zor iş....örneğin pa800 ELEKTROHC sample sesini inceledim.10 katmandan oluşuyo..yani 10 enstrüman birleştirebiliyosun...ama pa80de 2 enstrüman birleştirme olanağı var diye biliyorum.bu yüzden pa800 deki sampleleri pa80 okur ama nasıl okur?..tam tadını alamazsın...