Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg pa 80 mi? Roland gw8 mi?iki aletinde kendine göre eksileri artıları var. pa 80 lerin hoşafı cıktı 10 senelik alet artık, ama sampling var ve kullanımı kolay yoksa soundunu herkes biliyor 80 in. sound kalitesinde ve tonlarda gw-8 i30, pa 50 pa 55 pa 60 pa 80 pa 500 hepsini yer bunu müzikten anlamayan bir insana dinlet o bile anlar yani bunuda herkes biliyor kimse bilmiyorum demesin. Ama korgların kullanımı kolay al aleti hemen düğüne programa git korguda kullanımda tek geçerim pratik alet.. Benim görüşüm her zaman çift klavyeden yanadır her aletin tadı başkadır. Ve herkese kendi aleti güzeldir. Herkese saygılar...
Cevap: Korg pa 80 mi? Roland gw8 mi?
iki aletinde kendine göre eksileri artıları var. pa 80 lerin hoşafı cıktı 10 senelik alet artık, ama sampling var ve kullanımı kolay yoksa soundunu herkes biliyor 80 in. sound kalitesinde ve tonlarda gw-8 i30, pa 50 pa 55 pa 60 pa 80 pa 500 hepsini yer bunu müzikten anlamayan bir insana dinlet o bile anlar yani bunuda herkes biliyor kimse bilmiyorum demesin. Ama korgların kullanımı kolay al aleti hemen düğüne programa git korguda kullanımda tek geçerim pratik alet.. Benim görüşüm her zaman çift klavyeden yanadır her aletin tadı başkadır. Ve herkese kendi aleti güzeldir. Herkese saygılar...