Korg pa 80 ? Korg pa 500 ?

felaket639

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Arkadaşlar ben evde kulanacağım bir org alıcam ama kararsız kaldım.

Korg pa 500 mi Alayım yoksa korg pa 80 mi;?

Bütçem sınırlı param fazla olarak düşünmeden pa 800 alırdım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg pa 80 ? Korg pa 500 ?

Bu tur konular artık polemık halıne gelıyo bak gor ıncele al bende var satılık ıst.pendık teyım ılanlar bolumunde ılanım var buyur gel begenırsen alırsın

yeni teknoloji istiosan pa500 tr al bende aynı 2 si arasında kaldım gittim pa500 tr aldım iyi ki almışım zaten evde kullanıcam demişsin pa500 tr nin kendi hopörlerinden çok iyi ses alırsın pa800 alamıyorsan pa500 tr al benim fikrim ...

kardeşim ben diyorum her zamanda diycem neden derseniz pa80 al bence çünkü pa80 ne kadarda eski olsa hala yeniliğini koruyor. alet sample bi alet istediğiniz soundu elde edebileceğiniz kapasitede. pa80 den sonar pa55tr çıktı herkes pa80 satıcak dedi pa55 sample bi alet değil simple bi alet yani kapalı bi alet..pa800 den sonar pa500 ün çıkmasıda aynen bunun gibi pa500tr simple kapalı bi alet aletin içindeki ses ve ritim banklarında sınırlı. haa geliştirilemez mi geliştirilir.. fakat bi yere kadar. bu yüzden pa80 diyorum aletin fiyatları hiç düşmüyor nerdeyse pa500tr in 0 ı fiyatında. pa80 kötü bi alet olsaydı eğer 2. eli ve eskiliğinden dolayıda olsa neden pa500 ün 0 ı fiyatında olsun? ben pa80 den yanayım git gez gör aletleri pa80 in temizi bulmak zor ama bulursun evde kullanacakmışsın zaten hem evde hemde programlara birebir bi alet 500 pa80 in yanından bile geçemez bence. yinede karar senin kolay gelsin teşekkürler.

pa80 in temizi 2012 de kaldıysa pa80 al.. her iki cihazıda kullanmış birisi olarak konuşuyorum pa80 in eski cihaz olmasına rağmen her türlü üstün pa500 den.. ne yazıkki üzülerek söylüyorum bunu.. pa500tr de kullandım ara ara, tuşeleri çok kötüydü... oyuncak gibi tuşe yapmışlar.. ritim tonları pek doyurucu değil.. sesleri işlenince gerçekten güzel tonlar elde edilebiliyor ama sample alet olmadığı için pa80 tadını alman mümkün değil.. pa3x gibi cihaz kullanıpta pa80 ritmi yükleyip onu kullanan tanıdığım bile var.. gerçekten pa80 bi efsane ve hep öyle kalacak... bence az daha sık pa800 al..

pa 500 tr güzel cihazdır ve ben satıyorum ilan bölümünde var istersen çok temiz 1 yıldan fazla garanti var bor müzikten almıştım 05374224129