korg pa 80 e mp3 çalar monte edelim.

kocaelimüzik

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg
arkadaşlar selamlar.

elektronik bilgisi ve korg pa 80 i iyi tanıyan arkadaşlardan bir ricam var.

pa 80 kasasına mp 3 çalar montajlamak istiyorum fakat montajını yaptığım bu cihazın sesinin aletten gelmesini istiyorum bunun için sırası ile neler yapılmalıdır yardımcı olursanız bende verdiğiniz bilgiler dogrultusunda bu işleme başlıyacağım..bittikten sonrada foto ve videolarını koyarım..bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak.

pa 80 in sağ köşesinde mp3 player sığacak kadar küçük yer mevcut sanırım. önce oarayı kestirmen ve mp3 player yerleştirmen lazım.. içerden ses çıkış kablosuda pa 80 in mc girişine paralel baplanır ses gelmesi için, bence kolay bir iş..:(

doğru iş kolay olabilir ama fakat hayata geçirilirse kullanışlı ve yararlı olabilicektir diye düşünüyorum

mp3 çaları mikrofon kanalına bağladığınız zaman her ses değiştirmenmizde mp3 müziğinde efekleri değişir o iş pek sağlıklı olacağını sanmam

mic. girişine bağlanabilir.
mp3 çalarken effektleri kapalı tutarsınız.
böylelikle ana volume potansınıda kullanabilirsiniz..

preanfi devresi kullanıp girmek gerekir sanırım ayrı olması için ... ama sakın bi gaflete kapılıp orgun kasasını filan kesme ...sonra elinde kalır org satamazsın

piyanist888 cevabın için teşekkür....orgu satıp satmamak sorun değil...önemli olan arge çalışması...:)

teyp radyo tamircileri istediğini yapabilir sanırım... mp3 çaları bağlar hatta ayrıyetten ses potu bile koyabilir ..mic girişine bagıntısız ayrı bir bağlantı yapılır ...beslemeyide içerden alabilir...saygılar

Cevap: korg pa 80 e mp3 çalar monte edelim.

input girişine göre çeviri jaklarla bağlarsan aletin kolonlarından ses alırsın bildiğim kadarıyla..