korg pa 600

• Konbuyu başlatan köseli
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

köseli

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Arkadaşlar korg pa600 aldım.orgu çalarken ritim değiştirdim.ama ritim değiştirdigim an orgta sesler bir anda gitti.org çalışıyor ama ses yok.acaba bu neden oldu arkadaşlar ritimdenmi orgtanmı.düğünde olduğunu düşünemiyorum.lütfen yardım arkadaşlar.

Cevap: korg pa 600

sağol kardeşim

Set olarak kendi ce setini kullanmiyorsan bazi setlerde benim de basima gelmişti.ama o setlerden uzak durdum.eleye eleye zaten uygun birkaç yedek set yaparsiniz.ama ce set te bunu yaptiysa bi DTL te sor derim.geçmiş olsun.bu sizi aletten sogutmasin .gecen sene bende ikinci Çalmanda pich bend gitmişti. Simdi gülüp geciyorum

Arkadasim bana göre setinde ya saundlarinda yada dram kitin de özür oldugu dur, şayet bunu şöyle tesbit edebiliriz, hsngi rithme gecince veya hagi enstrumana gectiginde yapiyorsa o sesi ya onar ya sil, korg tan sakin korkmayasin, pa 600 on numara gule gule kullan

Bencede korgmayın :D

değerli yorumlarınız için sağolun.ben biraz ürktüm açıkcası nasıl bir org aldım.satmalımıyım acaba dedim ama üstatlarımızdan bu kelimeleri duyduğum zaman rahatladım.teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı.

pa 600 gariban dostudur gerisi teferruat dır ,çirkin bir kadına benzer ama yüreği tertemizdir :D

fabrika ayarlarına döndüğün zaman os atmana gerek kalmaz seti baştan yükleyip arızalı olan sesleri silip başka sesleri yükleye bilirsin o zaman format atmana gerek kalmaz veya başka bir set yap kendine kullandığın sesler bozuk olabilir ...

kullandığın setle alakalıdır büyük ihtimalle bozuk ses kitleri bul setinden çıkar sorun düzelir.Pa600 Güzel alet için rahat olsun .