Korg pa 600 sound olarak farklı gibi ....

Cevap: Korg pa 600 sound olarak farklı gibi ....

alt tarafı pa800 ün set yapmasına bağımlı çinde üretilmiş klavyesi kasası pitch bendi adi malzemeden tek kullanımlık tuvalet kağıdı gibi bir şeye benziyor ben parmağımın ucunu bile değmem böyle adi orglara a2000 de aynısı bk5 te öyle her birinin ayrı sıkıntısı var alan adamın içine dert açar bunlar alınca bir an önce satmak istersin bence paranızı böyle çöplere harcamayın daha iyisini alın şimdi değilse sonra

sanırım kalite ile verilen paralar doğru orantılı demek istediniz.....) .Ama acı bir gerçek var ortada ,galiba dünyada çin ekonomisine bağımlı olmayan hiç bir ulus kalmadı..)..Ayrıca hanı bu cihaz sanki önceki korg serilerınden ayrı bir soundla çıkmış gibi geldı ,en azından benım kulağıma...:) hanı her ne kadar malzemeden çalsalarda sonuçta güzel bir alete benzıyo kanımca..Umarım fiat politikasında dengesiz bir durum uygulanmaz ise rağbet göreceğe benziyo...

Şöyle diyebiliriz en azından ,hani bir tabir vardır,kötünün iyisi.....)

parasina göre isde isde ozelligide kasasida istegen alir istemeyen almaz zorlamiyolarya hocam illaki alin die ama bk 5 se parasida kaliteside yakisiyor abartili degil....

aynen katılıyorum bende size..arz talep meselesi....) roland bk 5 çok çok ayrı bir ton sunuyor...insan şaşırıyor ,,,,biri mercedes(korg),öteki bmw(yamaha),diğeri audi gibi((roland)deyım yerındeyse..her birinin ayrı bir zevki var...:)

Abi kafayı yiyecem sonunda, Youtube videosuna bakarak sound'a karar verildiği nerede görülmüş Allah aşkına? Sound dediğin cihazı birebir test ederek, ses sistemine bağlayarak test edilir, Youtube'da izlediğiniz videonun kalitesiyle doğru orantılı olarak sound alırsınız, ben size Tyros4 ile bir demo yaparım sonra video boyutunu 5mb'a çekerim, dersiniz Casio org mu çalıyor. Yapmayın kendinize gelin koca koca adamlarsınız Youtube videosuna bakıp "iyi sound var alette usta" diyorsunuz, bunu diyen 1-2 kişi de değil ha kaç oldu denk geliyorum.

Bu pa 600 cilginligi ne zaman bitecek merak ediyorum:)) 10 liralik malzeme bizim sitenin sayesinde 15 lira oldu:)) Allah akil fikir versin..

çin şuan dünyanın en büyük ekonomi devidir.en iyisinden en kötüsüne kadar hertürlü mal ve ürün üretiler yani parasına göre...bu durumda suçlanacak tek kişi veya yer korg...

fiat açıklanıncaya kadar mümkünse bu klavye olayını kapatalım genel grev var