Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa 600 set açıklamasıarkadaşlarımıza pa3 den set yapmalarını önerdim bu benim 1 aylık çalışma ve araştırmalarımla yakaladığım koorg 600 eksik olan bölümünu tamamlamam ile saund ve ton ses daha hoş oluyor ben öyle yapdım 800 seti yalnış seçim diye izahat etmeme karşılık 903 görüntülenme ve sadece 6 teşekkür işte emeğe verilen değer anlayışı bu siz olunda bu seti nasıl kime vereceğime karar verin bu kesinlikle reklam değil emekliyim ve müzisyenim allaha şükür düğün salonunda sürekli çalıyorum para sorunum yok hiç kimseye bir şeyleri de ispatlamak durumunda değilim arzu eden benim tarifim den kendi setini yapar ve bana yazan tüm arkadaşlarımıza da yardımcı olmaya çalışıyorum saygılarımla
Cevap: korg pa 600 set açıklaması
arkadaşlarımıza pa3 den set yapmalarını önerdim bu benim 1 aylık çalışma ve araştırmalarımla yakaladığım koorg 600 eksik olan bölümünu tamamlamam ile saund ve ton ses daha hoş oluyor ben öyle yapdım 800 seti yalnış seçim diye izahat etmeme karşılık 903 görüntülenme ve sadece 6 teşekkür işte emeğe verilen değer anlayışı bu siz olunda bu seti nasıl kime vereceğime karar verin bu kesinlikle reklam değil emekliyim ve müzisyenim allaha şükür düğün salonunda sürekli çalıyorum para sorunum yok hiç kimseye bir şeyleri de ispatlamak durumunda değilim arzu eden benim tarifim den kendi setini yapar ve bana yazan tüm arkadaşlarımıza da yardımcı olmaya çalışıyorum saygılarımla