Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa 600 set açıklamasısizler bu mb niçin oluyor haberdarmısınız acaba ben org satıcısı değilim sadece 30 yıldır işimi yapıyorum 800 ile 600 veya diğer orglar ile mukayese içinde değilim bazı laflarımı anlamak yerine sadece org kapışmasına çekmeye çalışıyorsunuz beni sizlerde oturun pa 800 daha iyi hak ettiği yere getirmeye çalışın bunu yapacağınıza evet her orgun kapasitesi var 800 64.mb 600 96 mb demekki kapasitesi fazla sonradan çakma ilave kapasiteden söz etmiyorum yine lafımı tekrar edeceğim ki kötü org yoktur org arkasındaki adam kadar çalar ve ses çıkarır sadece 600 kullanıcılarına yol tarifi 800 setinde çareyi aramamaları konusunda yardımcı olmak adına yazdım buraya ama malesef hala bu org şu org kompleksi hala müzisyen arkadaşlarda devam ediyor müzisyen komplike bir insandır sadece orgun tuşuna basmak değildir işi ses tonundan jak tamirine kadar donanımlı olmalıdır ki düğünde programda ortada kalmasın ben çok iyi çalarım diye bir iddam yok fakat bu org kıyaslamasını hiç sevmediğim bir konuda beni anlamamaya özen gösteriyor bazı arkadaşlar 800 için kötü bir org kelimesi ağzımdan bile çıkmadı konu niçin saptırıldı anlamış değilim 800 ün üzerinde sizlerde çok çalışın tayros 4 yapın ben sadece çalışıldığında 600 şimdiki halinin çok üzerinde olabileceğini izzah etmek adına 800 adını kullandım 800 kötü demedim bizim yaşımızdakiler bilir biz e 40 almanın bile zor olduğu dönemlerde psr64 casio at ile düğün çalmışiz şimdikler sanki taksi yarışı yapıyoruz senin neyin var ne çalıyorsunuz türk ritimi bulamazdık kendimiz ritim yazardık üzerine şimdi herşeyiniz hazır geliyor çalışıpda bir iki ilave bile yapmadan sadece yorum yapıyorsunuz bu konuda benim adıma kapanmışdır arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı borç bilirim
Cevap: korg pa 600 set açıklaması
sizler bu mb niçin oluyor haberdarmısınız acaba ben org satıcısı değilim sadece 30 yıldır işimi yapıyorum 800 ile 600 veya diğer orglar ile mukayese içinde değilim bazı laflarımı anlamak yerine sadece org kapışmasına çekmeye çalışıyorsunuz beni sizlerde oturun pa 800 daha iyi hak ettiği yere getirmeye çalışın bunu yapacağınıza evet her orgun kapasitesi var 800 64.mb 600 96 mb demekki kapasitesi fazla sonradan çakma ilave kapasiteden söz etmiyorum yine lafımı tekrar edeceğim ki kötü org yoktur org arkasındaki adam kadar çalar ve ses çıkarır sadece 600 kullanıcılarına yol tarifi 800 setinde çareyi aramamaları konusunda yardımcı olmak adına yazdım buraya ama malesef hala bu org şu org kompleksi hala müzisyen arkadaşlarda devam ediyor müzisyen komplike bir insandır sadece orgun tuşuna basmak değildir işi ses tonundan jak tamirine kadar donanımlı olmalıdır ki düğünde programda ortada kalmasın ben çok iyi çalarım diye bir iddam yok fakat bu org kıyaslamasını hiç sevmediğim bir konuda beni anlamamaya özen gösteriyor bazı arkadaşlar 800 için kötü bir org kelimesi ağzımdan bile çıkmadı konu niçin saptırıldı anlamış değilim 800 ün üzerinde sizlerde çok çalışın tayros 4 yapın ben sadece çalışıldığında 600 şimdiki halinin çok üzerinde olabileceğini izzah etmek adına 800 adını kullandım 800 kötü demedim bizim yaşımızdakiler bilir biz e 40 almanın bile zor olduğu dönemlerde psr64 casio at ile düğün çalmışiz şimdikler sanki taksi yarışı yapıyoruz senin neyin var ne çalıyorsunuz türk ritimi bulamazdık kendimiz ritim yazardık üzerine şimdi herşeyiniz hazır geliyor çalışıpda bir iki ilave bile yapmadan sadece yorum yapıyorsunuz bu konuda benim adıma kapanmışdır arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı borç bilirim