Cevap: Korg PA-600 Alıcıları dikkatine
Arkadaşlar dış memleketlerden alacağınız bu ürün Türkiye de satışa sunulacak model olan PA-600 QT modeli ise vede getirtme durumunuz var ise, gümrük ve servis sorunu yaşamıyor ve yaşamayacağınız bir durum var ise elbette ki alın derim. İnsanların her şeyden evvel kendi menfaatleri ön plandadır.
Denemek isteyenler Türkiye ye gelir gelmez Ana bayi veya diğer bayi lere gidip bu ürünü test edebilir ve kuşkularını giderebilirler. Benim denetme şansın olmayacak çünkü kapalı kutu alıp gene kapalı kutu sizlere teslim etmiş olacağım. Bende ki kar marjı da çok düşük ve sembolik bir durum olacağından hiç bir Bayi fiyatında olmayıp daha altında olacağını düşünüyorum. Tabi ki ana distribitör firma tarafından değişik satış seçenekleri adı altında 2. bir fiyat yapmaz ise. Birde biliyorsunuz sanırım bu ürün ÇİN üretimi olacağından el altından Arap ülkelerinden Türkiye ye sokulursa ki sokulacağı da bence muhakkak, fiyat olayı daha da dengesiz bir hal alacağı kanısındayım.
PA-80 döneminde orglar yeni satışa sunulmuştu. İstanbul da bir müzik market'te ben bir ay kaparo verip sıraya girerek toptan fiyatına aldığım fiyattan satışına şahit oldum. Olayı firma sahibi ile görüştüğümde, benim 4 - 5 tane aldığımı, kendisinin ise bir seferde 100 adet sipariş ettiğini ve bu nedenle de kar marjının daha yüksek olarak kendisine tanındığını, benim toptan almış olduğum fiyatın da altında bir fiyat ile aldığını söylemişti. Gerçi bu konuda ben hala bahsettiğim firma ile ilgili kuşkularım devam ediyor. Doğru söyleyip söylemediğini tam olarak kanıtlamış değilim, lakin bir başka Müzik Market sahibi arkadaşıma durumu açtığımda bu kişinin ortamı germek için böyle şeyler sergilediğini söylemişti. Bu konuyu da sizlerle paylaşmış olayım. Eğer gerçekten böyle bir indirim durumu var ise bu durumu da siparişimiz arttığı oranda Ana Bayi ile görüşüp olası bir indirimi aynen sizlere yansıtmak isterim. Saygılarımla,