korg pa 60 bilgi ????

efesblue

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 plus
üstadlarım yaşadığım bazı durumlardan dolayı epey maddi hasar görüp elimdeki bütün cihazlarımı çıkardım.. eski bir ketroncu olarak yarın büyük bi üstadımızın büyüklüğü sayesinde bi pa60 alacağım diyeceğim şu ki sağlam klayemidir ben elektrolarını ve 2/4 ritimleri çok merak ediyorum nette epey aradım pa60 kartsız alacağım alet bana demoları olan linkler yada mp3ler yollama imkanı olan arkadaşlardan yardım istiyorum

muhammedyusufkarahan@hotmail.com

0544 913 65 12

Cevap: korg pa 60 bilgi ????

klavyesi is50 klavyesi.kartsız elektro ve kartsız ritimler işini görür.set işlemeyi biliyosan zaten sıkıntın olmaz.karar senin...

setin kaliteliyse mesele yok.ilerde kart takarsın olur pa80.ben de öceden vardı kart taktırmıştım dtl servisine.sağlam alettir.piyasada pek bulunmaz pa80 gibi.genelde ev kullanıcıları sahibi olduğundan temizi bulmak kolaydır.ben sıfır gibi almıştım zamanında.kartsız pa80 ile,pa50 ve pa60 kartsız setlerini sorunsuzca okuyor.ben yüksel kartsız setten memnundum o zaman.bu işten ekmek yiyeceksen istanbulda düğün seti yaptıracaksın.karta bile gerek kalmaz o zaman saygılar.....

dış kasa klavye malzeme olarak her şeyiyle kartsız bir pa80 in aynısıdır sadece rengi koyu renk türk sample sesler yok batı seslerle gitarlardan falan elektro yapacaksın içinde arap kit var o yüzden bu kitle yapılmış türk ritimlerini okuyabiliyor cevonun ve bir kaç kartsız seti kullanabilirsin yalnız o fiyatlara ketron xd9 da alabilirsin imkanın varsa xd9 al pa80 ile aynı zaten