Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa 60 arıyorum.....yükses ses kaltesi bekliyosan git 3x al o zman fark edilmeyecek kadar ses kalitesi için 400 500 fazla verilmez para kolay kazanılmıyor.ayrieten ben virüs gösteren alet var demedim.Sürekli set degiştimeye çalışırken bilgisayardan virüs bulaşabilir sonuçta bu aletlerde antivirüs programı yok ondan sonra ugraşır durursun format atacam disket lazım diye.adam akıllı kullanırsan hiç bişede olmaz yazılım yönünden.
Cevap: korg pa 60 arıyorum.....
yükses ses kaltesi bekliyosan git 3x al o zman fark edilmeyecek kadar ses kalitesi için 400 500 fazla verilmez para kolay kazanılmıyor.ayrieten ben virüs gösteren alet var demedim.Sürekli set degiştimeye çalışırken bilgisayardan virüs bulaşabilir sonuçta bu aletlerde antivirüs programı yok ondan sonra ugraşır durursun format atacam disket lazım diye.adam akıllı kullanırsan hiç bişede olmaz yazılım yönünden.