korg pa 60 arıyorum.....

dj-ramon

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800 BABA
slm kartlı korg pa 60 arıyorum izmir yakınlarında satanlar haberiniz olsun saygılarımla...

üstad her iki orgu da kullandım zamanında.pa60 a kart taktırmıştım.ama aklım hep pa80 de kalmıştı.neticede pa80 almıştım.pa60 ın format vs disketleri farklı oluyor.o zamanlar DTL.den kart taktıranlara veriliyordu.şimdi bulamıyabilirsin.zaten iki org arasında 300tl civarında fark var.sen bilirsin ama bence az daha para bul pa80 al.öyle dendiği gibi birebir benzemiyor özellikler.ama kartsız olarak ev için olursa pa60 al derim.saygılar....

Cevap: korg pa 60 arıyorum.....

80 temiz bulman zor hep hurdası çıkmış al kartı 60 rahatına bak ayrıca ben 1 yıldır kullanıyorum kartlı 60 hiç disket fln lazım olmadı adam gibi kullanırsan sorun olmaz oyuncaga çevirirsen aleti önüne gelen seti yüklersen kafayı yer virüs bulaşır bişeler olur.adam gibi kafana uygun bir set bul at.80'den tek farkı mikrofon olayı yok.

unutmadıysam pa80 64 polifoni,pa60 62 polifoni ses kalitesine sahip.yükleyeceğin setin virüslü olduğun gösteren bir alet mi var da ben bilmiyorum.neticede çok ii düşün öyle karar ver.benden bu kadar.kolay gelsin.saygılar....

yükses ses kaltesi bekliyosan git 3x al o zman fark edilmeyecek kadar ses kalitesi için 400 500 fazla verilmez para kolay kazanılmıyor.ayrieten ben virüs gösteren alet var demedim.Sürekli set degiştimeye çalışırken bilgisayardan virüs bulaşabilir sonuçta bu aletlerde antivirüs programı yok ondan sonra ugraşır durursun format atacam disket lazım diye.adam akıllı kullanırsan hiç bişede olmaz yazılım yönünden.

izmir ve çevresi demiştim üstad oraya gelmek zor olur teşekkürler alakana...hayırlı satışlar...

pa60 kartlı halinin 80 den farkı yok arkadaşlar.bende kartlı pa60 var pa80 olan bi abimizle beraber sahne aldık soundda hiç fark yoktu gayet uyumluydu..ben pa60 satıcam ama 1ay sonra ancak verebilirim.alet sıfır kasa,bütün sistem disketleride mevcut kendim DTL den aldım.pa800 almayı düşünüyorum..