korg pa 55 tr rtm yardım

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar benim önceki kullandığım setin rtmleri çok hoşuma gidyo,,ama sesler hoşuma gitmiyo,,o yüzden seti değiştirdim,,

şimdiki sette sesler çok süper rtmlerde fena değil,,

benim sorunum şu

önceki setin rtmlerini orga nasıl kayıt edebilirim,,rtmleri tek tek kayıt etme sansım varmı,,yani sadece beğendiğim rtmleri kaydetme sansım varmı varsa ne yapmak gerekiyo,,

veya önceki setin rtmlerini direk set olarak orga okutabilirmiyim,sadece rtmleri orgta görmek için ne yapmam lazım,,biraz karışık gibi oldu ama yarddım edermisiniz,,saygılar teşekkürler

Cevap: korg pa 55 tr rtm yardım

abicim ritmlerini seçeceğin seti önce alete yükle..drumkitlerle beraber..
aleti aç-kapa..sonra yüklemek istediğin ritmi seç track select kısmına girip hangi kitleri kullandığını biyere kaydet..(kağıda yaz)
bu şekilde yükleyeceğin ritmleri belirle sonra seslerini kullanacağın ana setini yükle ritm yükleyeceğin setin disketini tak load-setin adı-style bölümlerine gir sırasıyla,sonra hangi userda kayıtlıysa ordan ritmi seçip f2(load) tuşuna bas ve alete kaydet..daha sonra drumkitlere girerek gereken kitleride bu şekilde tektek yükle..aleti aç kapat tamamdır.
Pa55 setlerindeki kitlerin çoğu fazlalık hepsini ritmlerde kullanmıyorlar oyüzden üzerine kayıt yapabilirsin..

Seti yüklemeden ritmleri dinleme olayıda disketi tak direct hd tuşuna bas (ritmlerin olduğu kısımda sağdan üçüncüydü galiba) disketteki seti okur ordan ritmleri seçerek dinleyebilirsin..

Pa55 3 yıl kullandım setimide kimseye vermedim henüz aleti sattığımda içinde kaldı set ama bitmemiş hali var çok güzel rimtler sesler vardı içinde zaman olunca paylaşacağım birde onu denersin her istediğini bulursun..

ben sana verym ritim

arkadaşım pa 55 rtimlerini nasıl indireceğim yardımcı olurmusun

nasıl alcağım şimdiden teşekkürler:)

arkadaşlar benim önceki kullandığım setin rtmleri çok hoşuma gidyo,,ama sesler hoşuma gitmiyo,,o yüzden seti değiştirdim,,

şimdiki sette sesler çok süper rtmlerde fena değil,,

benim sorunum şu

önceki setin rtmlerini orga nasıl kayıt edebilirim,,rtmleri tek tek kayıt etme sansım varmı,,yani sadece beğendiğim rtmleri kaydetme sansım varmı varsa ne yapmak gerekiyo,,

veya önceki setin rtmlerini direk set olarak orga okutabilirmiyim,sadece rtmleri orgta görmek için ne yapmam lazım,,biraz karışık gibi oldu ama yarddım edermisiniz,,saygılar teşekkürler
değerli üstadlarım bende amtörüm ama durum kit denen şeyleden bişe anlamıyom yani seti yüklüyom ritim bazıları çalıyo bazılları çalmıyo yani kit dene şeylemi ilgili bana anlatabilirmisiniz yani bir set yüklüyom iyi çalıyo sonra başka bir set yüklüyom ritimler bozuk lütfen yardım msn hazakeyigli@hotmail.com

değerli üstadlarım bende amtörüm ama durum kit denen şeyleden bişe anlamıyom yani seti yüklüyom ritim bazıları çalıyo bazılları çalmıyo yani kit dene şeylemi ilgili bana anlatabilirmisiniz yani bir set yüklüyom iyi çalıyo sonra başka bir set yüklüyom ritimler bozuk lütfen yardım msn hazakeyigli@hotmail.com

hocam kit setin içindedir seti yüklediğinde zaten kitler yüklenmiş oluyor,,kit,, her rtmin değişik şekillerde yazılması demektir,,mesela cevo rtmlerini yüklediğinde cevonun yazdığı rtmlerin kiti olmazsa o rtmler çalmaz bozuk çalar,,set demek eksiksiz demek zaten içinde rtm ses ve kitler bulunuyo,,seti yükleyince başka bişey yapmana gerek kalmaz,,,birde seti yükleyipte rtmler çalmazsa seti iyi yükleyememişssindir,,

kardeş bahsettiğin seti bizimlede paylaşabilirmisin

He yeğenim iyi olur vallahi.teşekkürler.