korg pa 500 türkiye hakkında

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
değerli dostlar pa 500 türkiyeye rağbet çoğalmaya başladı hayırdır bi çalışma falanmı yapılıyo bu orga,,çok dek gelmeye başladım pa 500 tr aranıyor ilanlarına,,pa 500 tr ile takas olur pa 500 tr aranıyor vs ilanları,,bi bilgisi olan varmı,,aslında bende çok zamandır düşünüyom bu orgu ama pa 500 tr piyasası yok,yok bilmem ne falan filan caymıştım,,şimdi pa 500 tr ilanlarını görünce dedim bi çalışma mı yapılıyo acaba,

Cevap: korg pa 500 türkiye hakkında

hocam bu sorunun cevabını bende bekliyorum ama birşeyler yapılabileceğini hiç sannetmiorum.keşke öyle olmasa bende aldım 4 ay kullandım ve sattım ama ne yazıkki terkedilmeye mahkum olan bir klavye

bu orgun saundu çok hoş,,bizzat denedim,,biraz uğraş istiyo,,yani set yönünden biraz emek verilirse çok süper klavye olacağına inanıyorum,,sesleri gayet başarılı,,pa 80 nin sampler seslerinde falan gayet iyi,misal korg pa 80 in sampler eletrosundan süper eletroları var,,bazıları eletro sorunu olduğunu söylüyolar ama ben inanmıyorum üzerindeki eletrolardan muhteşem eletrolar elde edilebilir,,ses yapmayı bilen birisi olarak ve ses yapmayı bilen arkadaşlarım üzerindeki eletroları bi dinlesin bana hak vereceklerdir,,satan yok normalde ben almayı düşünüyom ama,,bi deneyim diyorum bi vazgeçiyom,,ilanlarıda görünce acaba bi çalışma mı var dedim,

bende düşünüyorum ama araştırmadayım..

Arkadaslar bekleyin ben aldim isledim en yakin zamanda irfan sette bulusacagiz merak etmeyin alet on numara oldu hem fiyati hem hafifiligi hem pratik olmasi gercekten az paraya on numara dugun gerek yok pahali alipta ucuzpragram yapmaya gerek yok pa 500 tr ben setini hazirlama asamasindayim insallh siz dostlarla burda paylasacam ismim irfan set irfan set olcak bakarsiniz umarim begeneceksiniz az kaldi saygilar

inşaallah hocam çalışmalarınızın devamını diliyorum set sayesinde pa500tr düşünen hocalarımada yardımcı olmuş olursunuz...

pa 500 pa 800ün zurna bağlama vs vsleri okuyor denedim sesler güzel yalnız semlinkleri pcmleri okutamadım selamlar nice yeni yıllar herkese

pa 500 pa 800ün zurna bağlama vs vsleri okuyor denedim sesler güzel yalnız semlinkleri pcmleri okutamadım selamlar nice yeni yıllar herkese

hocam sample zurna seslerini okutamazsınız ama diğer korgun ortak sesleri ile ses karışımıyla elde edilmiş zurnaları rahat okuyo