KORG PA 500 TR ZAFER 1983 ELEKTRO (yeni editledim)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
değerli kardeşlerim yeni editledim elektroyu dehşet oldu,süper saund var bu orgta bayıldım valla neler çıkıyo neler karıştırınca,bi dinleyin lütfen ses hakkında yorum yapınız,sitedeki üstatlar arkadaşlar lütfen katılım yapınız ses hakkında yorum yapınız,nasıl olmuş ses,olumlu olumsuz her türlü yoruma açıktır,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: KORG PA 500 TR ZAFER 1983 ELEKTRO (yeni editledim)

Çok tok ve güzel bi sesi var çok beğendim.

zafer abi ses güzel olmuş fakat bazı yerlerde cızırtılar be seste az da olsa bozulmalar var ama oda kayıttan olsa gerek ama yinede güüzel ses...

güzel bi sesi var çok beğendim ellerine sağlık abi.

abi eline sağlık devamını bekleriz

teşekkürler arkadaşlar sağolun,süper bi set yapıyorum 3 adet elektro yazdım,2 adet doğu elektro yazdım,2 adet klarnet&sax 2 yeni zurna,3 adet ritim editledim,yap yap bitmiyo,editlenecek o kadar ses varki ama bitirince 5 6 adet set paylaşacam,şu an proğramdaki (saund daki) sesleri editleme yapıyorum,yani alt yapı seslerini bitirim performdaki sesleri editlemek bana göre çok basit,önemli olan saundu daki sesleri editlemek,onları editleyince geri kalanını sizde yapabilirsiniz,

teşekkürler arkadaşlar sağolun,süper bi set yapıyorum 3 adet elektro yazdım,2 adet doğu elektro yazdım,2 adet klarnet&sax 2 yeni zurna,3 adet ritim editledim,yap yap bitmiyo,editlenecek o kadar ses varki ama bitirince 5 6 adet set paylaşacam,şu an proğramdaki (saund daki) sesleri editleme yapıyorum,yani alt yapı seslerini bitirim performdaki sesleri editlemek bana göre çok basit,önemli olan saundu daki sesleri editlemek,onları editleyince geri kalanını sizde yapabilirsiniz,

valla zafer abi yapınca bizle paylaşıcağını duymak iyi oldu bizede öğret şu editleme olayını yaw :)

valla zafer abi yapınca bizle paylaşıcağını duymak iyi oldu bizede öğret şu editleme olayını yaw :)

tabiki öğretecem kardeşim ama şu an değil,çözemediğim bi kaç ir şey var onlarıda çözeyim,burada konu açarak ne nasıl yapılır herşeyi konu başlığı altında anlatacam,orgu biraz tanımam gerek

arkadaşlar katılım yapınız yorumlarınızı esirgemeyiniz,ses nasıl olmuş sizce ?,tavsiyeleriniz nelerdir,şu olsaydı daha güzel olurdu böyle olsaydı daha güzel olurdu falan filan yazın bişeyler yaw, :D

arkadaşlar katılım yapınız yorumlarınızı esirgemeyiniz,ses nasıl olmuş sizce ?,tavsiyeleriniz nelerdir,şu olsaydı daha güzel olurdu böyle olsaydı daha güzel olurdu falan filan yazın bişeyler yaw, :D

valla abi olmuşu olacağı bu işte daha ne olsun :) paylaşımlarını bekliyoruz