- Enst.
- KORG PA300
balance aşağıya indirdiğimde ses açılıyor yukarıya çektiğimde ses kısılıyor tam tersi oldu bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.......
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
balance aşağıya indirdiğimde ses açılıyor yukarıya çektiğimde ses kısılıyor tam tersi oldu bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.......
Mesajına biraz kulak misafiri oldum fikrimi söylemek istiyorum. Sample yerleştirmek için 2 hafıza vardır; Biri Ram diğeri Rom.. Yani Performance'den sample atayamazsın tuşlara..Zafer abi do1 den la3 e kadar, sonra si3 den fa 5 kadar 3 değişik sample yerlestircem, bunu ramden değil, performanstan nasıl kesip tek sample yapıcam.. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
Yapan var bu yüzden öğrenmek istedim. performansdan 3 upper kesilirek tuşlara isteğin gibi atıyorsun ve tek sample oluyor.
Yapan abi var. Ama artık bu siteye girmiyor
Yine tekrar ediyorum en alamazsın.
Performance'nin amacı nedir? Sound'dan Multisample yada Romdan bi sesi editeyip kaydedip hali hazırda kullanabilmek için varolan bir menüdür.
Ya yeni wav yada ksf sample atıp o sample'ları tuşlara dizersin, yada hazır olan Multisample'ların tuş dizilimini değiştirirsin.
Performance'nin bu olayla en ufak alakası yoktur..