Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: KORG PA 500 TR (süper 2/4 ritim demoları)Zafer kardeş Ahmet-can18 rumuzlu arkadaşın kullandığı enstürman pa55tr yazıyor..Bizim 500tr ritimlerini kendi orguna yükleyecek herhalde ...Ahmet-can18 Zafer kardeş bunları atıyorum ki orgda çalmış ve cep telefonu ile kaydetmiş tabiki burada format mp3 yada mp4 olur.... bunlar dinletisi sana istersen pa500tr backup orjinal dosyasını atayım ama bunuda senin makine görür mü onu bilmem kardeşim....Orjinal ritimler backupta olur...Haa orjinal ritimleri ve drumları perc. falan set yapıp buradan vermek gerekir.Oda biraz zahmetli bir iş ...
Cevap: KORG PA 500 TR (süper 2/4 ritim demoları)
Zafer kardeş Ahmet-can18 rumuzlu arkadaşın kullandığı enstürman pa55tr yazıyor..Bizim 500tr ritimlerini kendi orguna yükleyecek herhalde ...Ahmet-can18 Zafer kardeş bunları atıyorum ki orgda çalmış ve cep telefonu ile kaydetmiş tabiki burada format mp3 yada mp4 olur.... bunlar dinletisi sana istersen pa500tr backup orjinal dosyasını atayım ama bunuda senin makine görür mü onu bilmem kardeşim....Orjinal ritimler backupta olur...Haa orjinal ritimleri ve drumları perc. falan set yapıp buradan vermek gerekir.Oda biraz zahmetli bir iş ...