Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa 3x pro ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlarsagolasın alicim aynen dediğin gibi düğün dediğin nedir e40lada düğün yaparsın teknolojının sonu bucagı yokhergun degışık bıseyler cıkıyo işye nabalım hayırlısı korg piyasa alet nevale bol öle boyle bıseyler bulunur üzerine çalışan çok fiyat olarakta kullan kullan sat zarar etmıyosun ben tyrosu 3215 euroya almanyadan aldım 4 ay evde kullandım 3xle taksa ettım zarar ettım ama korgta öle degıl bugun al 7000 liraya yarın sat 6700 6800 e öle degılmı neyse herseyın hayırlısı allah saglık sıhhat versın
Cevap: korg pa 3x pro ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
sagolasın alicim aynen dediğin gibi düğün dediğin nedir e40lada düğün yaparsın teknolojının sonu bucagı yokhergun degışık bıseyler cıkıyo işye nabalım hayırlısı korg piyasa alet nevale bol öle boyle bıseyler bulunur üzerine çalışan çok fiyat olarakta kullan kullan sat zarar etmıyosun ben tyrosu 3215 euroya almanyadan aldım 4 ay evde kullandım 3xle taksa ettım zarar ettım ama korgta öle degıl bugun al 7000 liraya yarın sat 6700 6800 e öle degılmı neyse herseyın hayırlısı allah saglık sıhhat versın